Ariya Netjoy: Thai Food: Buddha's Way: Street Food VeganizedMat og drikke, Papirbøker, Engelsk234 ,-
Tristan Stephenson: The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon &; Rye WhiskiesMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet279 ,-
Leiths Cookery Bible: 3rd ed. av Caroline Waldegrave, Prue LeithMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet503 ,-
Weber Smokey Mountain Cookbook: Complete Smoking Guide, 100 Irresistible RecipesMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback187 ,-
Hugh Fearnley-Whittingstall: River Cottage Veg Every Day!Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet303 ,-
Roast Chicken and Other Stories av Lindsey Bareham, Simon HopkinsonMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Pocket294 ,-
James Freeman, Caitlin Freeman, Tara Duggan: The Blue Bottle Craft of CoffeeMat og drikke, Papirbøker, Engelsk239 ,-
Cassandra Reeder: The Geeky Chef Cookbook: Volume 1Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback168 ,-