Harry Johnson: Harry Johnson's New and Improved Illustrated Bartenders' ManualMat og drikke, Papirbøker, Engelsk288 ,-
Anita Sarna, Karolina Krupecka: The Witcher Official CookbookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, The Witcher, Innbundet336 ,-
Christopher Styler: The Golden Girls: Cheesecakes And Cocktails!Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet289 ,-
Jenn Fujikawa, Erik Burnham: Ghostbusters: The Official CookbookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet308 ,-
Kevin Kerr: Smoothie Recipes: Raw Vegan Smoothies for Energy, Detox, Strength, and Weight Loss.Mat og drikke, Engelsk88 ,-
Jim Chevallier, Guillaume Tirel Called Taillevent: How To Cook A Peacock: Le ViaMat og drikke, Engelsk118 ,-
Guy Fieri: Guy on Fire: 130 Recipes for Adventures in Outdoor CookingMat og drikke, Papirbøker, Engelsk227 ,-
Distillers Handy Kitchen Guide: How to Make Moonshine, Vodka, Whiskey and Other Liquors Like a Southern ProMat og drikke, Engelsk118 ,-
Swedish Fika Cakes, Rolls, Bread, Soups, And MoreMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet200 ,-
Super Easy Vegan Cheese Cookbook: 70 Delicious Plant-Based CheesesMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback225 ,-
Leo Cotton, MR Boston: Old Mr. Boston Deluxe Official Bartender's GuideMat og drikke, Papirbøker, Engelsk229 ,-
Miyoko Schinner: The Vegan Meat Cookbook: A Plant-Based CookbookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk276 ,-
Heng Ou, Amely Greeven, Marisa Belger: Nine Golden MonthsMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet270 ,-
The Gardeners and Farmers of Centre Terre Vivante: Preserving Food without Freezing or CanningMat og drikke, Papirbøker, Engelsk262 ,-
Rob Thompson, Dana Carpender: The Insulin Resistance SolutionMat og drikke, Papirbøker, Engelsk296 ,-