Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and HealthMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback319 ,-
Jeanette Winterson: Oranges are Not the Only FruitModerne og samtid, Papirbøker, Engelsk, Paperback185 ,-
Regan Hillyer: Be Your Brand Second Edition: From Unknown To Unforgettable In 60 DaysBusinesslitteratur, Økonomi og jus, Papirbøker, Engelsk176 ,-
Thiqatu Al Al-Kulayni: Al-Kafi, Volume 1 of 8: English TranslationFilosofi og religion, Papirbøker, Engelsk, Paperback230 ,-
Additive Manufacturing TechnologiesNaturvitenskap og teknologi, Papirbøker, Engelsk, Paperback746 ,-
Oyvind Nydal Dahl: A Beginner's Guide To CircuitsNaturvitenskap og teknologi, Papirbøker, Engelsk244 ,-