20. april 2018

Få oversikten over prisreduksjoner med Prisjakt

Overvåk priser på produkter med Prisjakts overvåkingsfunksjon. Du trenger ikke sitte ved pc-en og sjekke prisene manuelt - du kan la oss gjøre jobben for deg.

Går du og venter på at butikkene skal redusere prisen på ting du vil kjøpe? Hos Prisjakt kan du opprette prisovervåkning som holder oversikten for deg. Så fort det skjer en prisreduksjon, får du tilsendt en epost. Alt du må gjøre for å komme i gang, er et produkt du vil overvåke og en epostadresse.

Gå til produktsiden på Prisjakt, og klikk på “Overvåk pris” oppe ved produktbildet. Skriv inn epostadressen din, og klikk på “Overvåk”. Hver gang prisen reduseres, får du et varsel om dette i innboksen din.

Dersom du vil ha mer kontroll over overvåkingen, kan du logge deg inn på Prisjakt-kontoen din.

Da kan du velge å kun motta varsel dersom prisen reduseres til under en viss sum. Du kan også stille inn at du bare ønsker å motta varsel når favorittbutikkene dine reduserer prisen. Eller dersom butikkene må ha mer enn et visst omdømmesnitt på Prisjakt.

En overvåking trenger ikke bare handle om prisen på et produkt.

Dersom du vil ha informasjon om et produkt som ennå ikke har kommet i salg, kan du legge det til overvåking på Prisjakt så snart vi har registrert det. Da får du en melding så snart en butikk har varen på lager.

Dette er i skrivende stund de fem mest populære produktene på Prisjakt:


Daniel Haaf