23. april 2018

Green Friday – vårens svar på Black Friday

Green Friday er en relativt ny salgsdag som finner sted den 27. April. Den utfordrer høstens store kjøpefest, Black Friday og Cyber Monday, bare at den er på våren. På Prisjakt samler vi alle de beste tilbudene gjennom hele dagen. Hos oss finner du de beste prisene på raskest mulig vis.

iStock.com / GeorgeRudy

Et tips er å se ekstra godt på kategoriene våre for utemøbler, solbriller, hageredskap og griller. Vårvarmen har frem til nå vært nokså fraværende, men i takt med at gradene stiger, rykker hagearbeidet og solstolen stadig nærmere. Sorter etter kategori, popularitet, lavest pris og produktvurdering, så finner du de beste prisene raskere.

Du finner alle kampanjetilbud og prisreduksjoner her.

Dette er Green Friday 2018

Initiativet til Green Friday kom fra nettbutikken CDON i 2016, og nå har konseptet spredd seg til flere butikker. I 2018 blir blant annet Elkjøp med på Green Friday med egne kampanjetilbud.

CDON ønsker å etablere en salgsdag som ligner på Black friday, men med en liten vri. I stedet for å kun fokusere på lavere priser, ønsker CDON også et miljøfokus. I 2017 donerte butikken penger til Regnskogfondet for å klimakompensere for alle leveransene denne dagen. Derfor er ordet grønn med i navnet Green Friday.

I takt med at interessen for Green Friday øker, er det stadig flere butikker som henger seg på den nye salgsdagen. I 2017 valgte blant annet Coverbrands, X-Life, Komplett, Motehus, BliVakker og XXL å kjøpe kampanjer. En del butikker valgte også en hel Green Week i stedet for bare Green Friday.

Du finner alle kampanjetilbud og prisreduksjoner her.


Daniel Haaf