Innstillinger for personvern

Analyse og produktforbedring

Vi ønsker å tilby en enda bedre tjeneste. For å lykkes, må vi forstå hvordan du og andre brukere bruker Prisjakt. Vi er bare interessert i trafikkflyten generelt og ikke deg som personlig bruker.

Relevant markedsføring

Vi ønsker å gjøre markedsføringen vår på andre nettsider mer relevant for deg. Derfor må vi vite hva du er interessert i. Ved blant annet å se på din besøkshistorikk, din geografiske plassering og din demografiske profil, kan vi utvikle annonser som er mer interessante for deg. Vi deler denne informasjonen med annonsenettverk som Facebook og Google. Behandling av personopplysninger gjør det også mulig å måle hvor godt markedsføringen vår treffer.

Undersøkelser

Denne funksjonen kan gi informasjon om brukermønstre og -atferd. Alle resultater lagres anonymt.

Relevant markedsføring i Schibsted

Prisjakt er en del av Schibsted Media Group. Vi vil at deres markedsføring hos oss og på andre nettsider skal være mest mulig relevant for deg. Derfor må vi vite hva du er interessert i. Ved blant annet å se på besøkshistorikken din, din geografiske plassering og din demografiske profil, kan vi utvikle annonser som er mer interessante for deg. Behandling av personopplysninger gjør det også mulig å måle hvor godt markedsføringen vår treffer.