Apple AirPods

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Apple Hodetelefoner (5)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (7.53)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Litt dårlig
  8 dager siden
  dette er ett apple produkt så disse er ikke veldig gode, lyd kvaliteten er ok- utseende er god liker også godt at det er magnetisk når du putter proppene i casen. du kan få mye bedre headsett til under 1000 lappen. vis du skal ha noen bra blåttann headsett til samme pris gå mye heller for jabra elite eller bose soundsport! ikke imponert
 • Meget dårlig
  8 dager siden
  Jeg sverger jeg har kjøpt minst 3 par med disse fordi den ene pluggen forsvinner hele tiden
 • Perfekt
  1 måned siden
  + Ekstremt praktiske, lette å ta med og går raskt ut og inn i enhver lomme
  + Ikke noe ledningskrøll eller ledninger som fester seg i kragen når man vrir hodet (ser på dere BT propper med ledning bak nakken)
  + Ganske grei lyd i forhold til størrelse, pris og funksjonalitet. Får nok bedre lyd på propper uten BT selvfølgelig. Mye bedre enn EarPods derimot, både i form av bass men også generelt over hele spekteret.
  + Lett
  + Passer fint i ørene mine, har etter snart 1,5 år aldri falt ut selv under harde treningsøkter og løping
  + God batteritid og lading (ca. 5 timer, lader 4 ganger til i etuiet og de er nesten fulladet etter bare 15 minutter i etuiet!)
  + magneter i etuiet som drar de på plass så de lader feilfritt hver eneste gang
  + Har du en iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch så kobler de seg til lett hver eneste gang. Med alle unntatt Mac så dyttes de bare i ørene og er tilkoblet og klare med en gang. Tar du de ut og putter de i etuiet slår de seg av med en gang. En tilkobling er nok så synkes de med alle Apple enhetene dine ready to go.
  + sensorer som lar deg skifte sang, og bruke Siri. Og som pauser musikken automatisk når du tar ut en propp av øret.. og starter den igjen når den settes på plass. Man kan også bruke en og en propp om ønskelig.
  + god lyd til samtaler, liker at det er mikrofon i begge propper, de skifter på avhengig av støy rundt. Gjør at disse er foretrukket av meg i jobbsammenheng!
  + begge propper er «master» slik mange andre trådløse ikke er. Mange trådløse er bygget slik at kun en propp er master og uten den fungerer ingen av dem. Mange andre propper krever også at man fysisk slår av og på proppene etter bruk.

  - Slipper inn en del støy utenfra, fint å vite.. ingen dealbreaker. Forvent ca. samme eller litt mindre lyd utenfra enn vanlige EarPods.
  - Ingen støydemping (flisespikkeri selvsagt... nærmeste konkurrent her koster det dobbelte)
  - Krever lightning lader. Dette er et pluss foreløpig, men i fremtiden skulle jeg likt å se både disse og iPhone skifte til USB-C.
  - ingen volumkontroller på selve proppene. Jeg stiller ofte med knappene til mobilen i lommen, eller med Apple Watch.. men kunne vært lettere med touchsveip på sidene slik som mine Sony WH-1000X.
  - Lyden kunne vært enda bedre.. men det ville nok gitt utslag på prisen da det allerede er såpass mye tech å finne her. Ser at alle konkurrenter med bedre (og noen med dårligere) lyd er betydelig mye dyrere.. selv om de har dårligere tech og funksjonalitet i tillegg.

  Den komplette opplevelsen her gjør at proppene får full pott av meg, til tross for de problemene nevnt over da mye av det er flisespikkeri. Proppene fungerer så sømløst og bra om du eier Apple produkter fra før. Tror jeg kan gå så langt som å si at dette muligens er noe av det beste (og takket være prosessoren i hver propp med gode tilkoblingsmuligheter) og mest innoverende fra Apple på lang lang tid. De som gir dette produktet dårlig kritikk har ikke prøvd å leve med de i noen uker.. for en ting kan man si, det har aldri vært enklere å høre på musikk uten noen form for hassle.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Pris: samme som andre trådløse propper i dette sjiktet. Dette er litt ulikt Apple, som ofte har en "premium-skatt" på sine produkter.

  Lyd: Fryktet at de skulle ha samme lyd som Apple Earpods, men disse har mye bedre lyd, og jeg legger merke til ting jeg ikke har hørt før i musikken min.

  Design: Magneter sørger for at de faller på plass i ladeetuiet, og de lades ganske fort opp til å kunne levere noen minutter lyd igjen. Enkel bluetooth-pairing, som selv bestemor kan få til. Pairing synces videre til alle andre Apple-enheter en har, så de trenger en ikke sette opp engang. Etuiet og proppene tåler mye, inkludert fall på både asfalt og i vann. Designen har industrien kopiert nå, to år etter de kom, og det sier vel sitt. Sjekk Huawei Honor, HBQ i7S, Hoyat, Samload ++

  Andre ting:
  - Proppene kan gjenfinnes via "Find My iPhone"-tjeneste, om mistet. Dette forutsettes at en er innenfor bluetooth-rekkevidde. iPhonen vet som regel hvor du hadde dem sist, og dermed ca. hvor de ble mistet.
  - Musikk/podcast stopper automatisk om en tar en av proppene ut av øret, og fortsetter når man setter den inn igjen.
  - Hvis lokket på etuiet er åpent, så vil batteri-/ladestatus for både etui og propper vises automatisk på iPhone.
  - Fungerer ypperlig til telefonsamtaler.
  - Funksjoner som bytt låt, forrige/neste, og Siri kan konfigureres individuelt for hver av proppene, som betjenes med å "tappe" forsiktig to ganger på dem når de er i øret.
  - Finnes i bare én størrelse, så de er ikke for alle ører.
 • Meget dårlig
  3 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Produsert av apple.... som en audiofil er ikke akkuratt dette noe godt, hørte på kompisen min sine :/ jeg fortsetter ihvertfall med Sennheiser
 • Meget dårlig
  3 mån siden
  Har mista de allerede :/
 • Veldig bra
  11 mån siden
  Oppdatert : 11 mån siden
  Veldig dyre, litt tilkoblingsproblemer over flere enheter. Ok lyd og en god opplevelse uten kabel. Anbefales for iOS/macOS brukere.
 • Bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Verdt pengene for en med iPhone 7 uten AUX-ingang
 • Litt dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Dyrt og dårlig
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har nå brukt mine AirPods i ca. 3 uker og er storfornøyd. De er lette, behagelige å ha i øret og lyden er mer enn bra nok for mannen i gata. Jeg har de tilkoblet iPhone og Windows 10. Fungerer uten problemer. Det er DEILIG å endelig slippe kabel. Kommer aldri til å klare å gå tilbake.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Etter å ha brukt de vanlige EarPods i halvannet år, var dette en skikkelig oppgradering. Lyden er fyldigere, bassen dypere og det er generelt ett mer åpent lydbilde. Har det siste året prøvd flere trådløse varianter; Jaybird X3, Jaybird Freedom, Bose QC35 og Philips Fidelio M2BT. Disse (Airpods) er de eneste jeg har valgt å beholde. Ladeetuiet er lite og genialt, og airpodsene er alltid fulladet når jeg tar dem ut!
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Utmerket
  2 mån siden
  Oppdatert : 11 dager siden
  Jag är mycket nöjd. Brusar tyvärr en del när man pratar i telefon men att lyssna på musik fungerar fint :)

  [Update 6 januari 2019] Använder dessa dagligen och jag upplever att dom bara bli bättre och bättre. Att det brusar lite under telefonsamtal har jag vant mig vid och är ingen issue längre.

  När Apple släpper en ny och förbättrad version av Airpodsen kommer jag garanterat köpa dessa.
 • Meget dårlig
  13 dager siden
  Sitter uselt i öronen.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Skeptisk till dessa och sen priset på det.
  Men efter jag testade en bekants så är jag helt såld.
  Så priset är helt OK, tanke på vad man får och bekvämligheten.

  Betalade 1500 för mina.

  Alltid haft vanliga trådade lurar/headset.
  Men nu ca 3v senare.

  Så jäkla nöjd.
  Dels är ljudet grymt bra.
  Micen fungerar felfritt.

  Smidigt med autopause av musik när man ploppar ur ena örat.
  Autoladdning av podsen när dom ligger i fodralet.
  Hitta i "hitta min iphone" om man skulle slarva bort dom.
  Två knackningarna på ena podden så aktiveras siri, så styr man mobilen via siri.
  Och framförallt bekväma för mig.

  Så dom som tvekar, se om ni kan testa någons osv så får ni sen överväga om det är värt pengarna eller inte, för mig va det inget snack om saken även om det är skapliga pengar för en student.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Mycket smidiga lurar som är perfekta att använda när man behöver prata i telefon med upptagna händer, tex på jobbet eller som jag hemma under föräldraledigheten med barn i famnen.

  Synkar bra och så som den ska. Självklart strular det nån gång då och då eller är lite segt. Det står ju att den ska ansluta på ett par sekunder och börja ansluta direkt när man tar ut dem ur skalet. Det funkar oftast men ibland kan det ta tex 10 sekunder vilket är lite störigt när man ska svara på ett samtal men inget hinder.

  Enastående batteritid! Laddar dem i princip aldrig då jag bara använder en lur när jag pratar. Varje lur räcker ungefär 5 timmar så när ena har laddats upp flera gånger och skalets batteri är slut så har jag ännu en laddning i vänstra luren kvar. Räcker veckor för mig!

  Enda nackdelen än är att de är helt värdelösa för att lyssna på musik/pod/radio etc om man inte sitter hemma i ett tyst rum. Prata i telefon går bra men när jag vill koppla bort totalt med lite ljudisolering (tex på gymet eller bussen) så måste jag ta ett par andra in-ear lurar (optoma be3 sport).
 • Bra
  7 mån siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Köpte AirPods våren 2017 när de lanserades. På ett år jag bytt ut mina lurar 3 gånger pga olika problem, inkl att lurarna dramatiskt tappat volym med 50–90% reduktion. Tillbringar antagligen 1-2 timmar i veckan med olika felsökningsproblem, inkl att para om dem, starta om datorn, fabriksåterställning osv – använder dem troligtvis 10-12 timmar per dag vilket troligen är över genomsnittet, men med det följer också en del huvudvärk.

  AirPods är dessvärre en instabil produkt, särskilt om man använder dem med Mac och inte bara iPhone (till iOS brukar de generellt funka bra). Det vanligaste problemet är att Bluetooth-signalen från dator eller mobil, brukar tappa dialogen med lurarna, vilket är ett mjukvarufel. Då får man fabriksåterställa enheten och eventuellt Bluetooth-modulen på datorn.

  Jag gillar generellt funktionaliteten och ljudet i dem, men det lär dessvärre dröja ett tag ytterligare innan Apple får ordning på mjukvaran. Mic-kvalitén för inspelning på Mac är också _väldigt_ kass (SCO istället för AAC) där jag hoppas på en förbättring i framtiden.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Airpods slutsålda på flera håll – ny version är möjligen på gång? Det började ta slut i oktober 2018 runt om i Europa och nu i Sverige.

  Det som har skett med andra Apple produkter har nu skett med AirPods, det är slut hos det flesta leverantörer och butiken säger att de tär på väg, leveransproblem eller ny version är möjligen på gång? Ny W2-chip eller trådlös Qi-laddningsplatta med det nya laddningsskalet eller bara slut på lager.....

  Fast det var slut också till julen 2017 så kanske Apple sätt att skapa behov, då Iphone och andra Apple delar har blivit 20 - 50 % dyrare... nja, vi får se till julen 2018 om det är "Same as last year.... old Airpods 1"!
 • Akseptabelt
  1 måned siden
  Helt OK lurar till ett högt pris.
  Jag har haft lurarna i ett par månader och använder dem dagligen för att prata i telefon och lyssna på musik, det är ett par väldigt smidiga lurar som är lätta att ta med sig och har bra batteritid men dom kunde haft bättre passform och trådlös laddning.

  Positivt:
  Snabb koppling till mobilen (automatiskt utan att behöva ansluta manuellt genom BT)
  Snabbfunktioner när man tar ut lurarna/lur från örat eller när man "tappar" på en lur.
  Batteritiden.
  Smidigt och snabbt att lägga i lurarna i laddningsfodralet med magneter.

  Negativt:
  Laddningsfodralet blir repigt snabbt, rekommenderar att man köper ett skydd till.
  Ingen trådlös laddning. (kommer antagligen i nästa modell)
  Lätta att bli av med, dom är så pass små att de blir svårt att hitta om du skulle tappa dem i kollektivtrafik eller liknande.
  Passformen är ingen höjdare, har tappat mina ett flertal gånger.
  Priset.
 • Litt dårlig
  5 mån siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Pinsamt, Apple! Liksom iPhone X så är priset helt vansinnigt för vad man egentligen får. Ljudet ok men om man inte redan är fast i Apples iOS ekosystem så kan jag inte rekommendera dem. Nej tyvärr dog innovation med Steve Jobs hos Apple och när konkurrenterna får till ett ekosystem som fungerar så blir Apple oväsentliga.
 • Litt dårlig
  2 mån siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Dessa hade varit BÄST...om:
  1 - de passade öronen utan att trilla ut vid minsta rörelse
  2 - De var snygga och inte såg ut som det rann var ur örat
  3 - De funkade sömlöst för andra operativ än IOS
  4 - De lät lika bra som t.ex. Samsungs Icon-X (no they dont)
  5 - Folk hörde en lika bra via mic som på (se 4) eller andra kvalitet-in ears
  6 - Man kunde lagra musik lokalt i dem (som se 4) och bypassa iTunes
  7 - De tog priset och skalade av största delen av Apples vinst (ca 70%) och sedan sålde dem med alla kriterier ovan uppfyllda.

  Summering:
  En 300-ing är de...kanske värda...om man har öron de sitter kvar i, men oddsen är dåliga på det. Annars kör skumgummi o gaffatejp så sitter de skönt och säkert jag har testat med orginalet med snöre och dessa sitter precis lika "bra". Hittar ni inte för det priset så avstå till det dalar eller köp något som funkar out of the box.
 • Utmerket
  1 måned siden
  Visst att de kostar lite, men enklare lurar än dessa är svårt att hitta. Enkelheten samt bra ljud gör att man köper ett par.
 • Meget dårlig
  2 mån siden
  Använd dessa, eller valfri iPhone-hörlurar, när du åker kommunalt om du vill vara en idiot. Alla iPhones hörlurar läcker mycket ljud.
 • Knapt godkjent
  3 mån siden
  Passade sådär i öronen, samma lurar som de trådbundna för 90 kr.
 • Perfekt
  3 mån siden
  Funkar mycket bra! Smidiga att använda och bra ljud!
 • Bra
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Helt fantastiska lurar funktionellt sett!
  Men ljudet lämnar lite att önska för min del.

  Användarvänlighet: 10/10
  (BÄST) Ser inte hur det möjligen skulle kunna bli enklare att använda ett par lurar!

  Ergonomi: 9/10
  Man kan lätt glömma att man har dem i öronen. Väger ingenting. Och passformen är nog den mest universella som finns. Bekväma att bära timmar i sträck.
  Ramlar aldrig ur hur mycket man än skakar på huvudet och hoppar omkring.

  Batteri: 8/10
  Imponerande batteritid för sin storlek och vikt. Konkurrenter i denna kategori av lurar har antingen sämre batteritid, eller samma batteritid fast större och tyngre lurar.

  Ljud: 6/10 (godkänt)
  Kortfattat. Som lightning-earpods fast med lite bättre bas.
  Mycket klart ljud. Basen låter bra men svagt.
  Ett klart minus är dålig "soundstage". Lyssnar du t.ex. på en konsert så får man inte känslan av att vara där. Ljudet låter istället som att det kommer inifrån huvudet istället för runt om.
  Köp dem för funktionerna, inte för ljudet!
 • Meget dårlig
  3 mån siden
  jävla skit, de lurar dig på pengar. Köp inte!
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Uppdatering 2017-07-13
  Nu har jag fått ett nytt par efter att frugan fick mina första...
  Återigen vill jag understryka att dessa hörlurar är inte marknaden bästa ljud. Det är bekvämhet, flexibilitet och hålla sig till Apple Eco-hjul. Tyvärr så märks det att Apple ligger lite efter i uppdaterade funktioner men det ser lite ljusare ut i samband med iOS 11. Då kommer man att styra lite mera.
  De som håller på testar beta versionen av iOS 11 har redan visat vad det gör att göra.

  Läs mer: https://9to5mac.com/2017/07/12/ios-11-how-to-customize-airpods-controls/

  -----------

  Efter 6 veckors väntan så kom dem...
  Jag är riktigt nöjd med dem. Precis som alla Apple produkter så kopplades det smidigt med iPhonen och sedan var det bara att börja lyssna. Ljudmässigt så är det helt OK, men de slår inte Bose o Beats. Bra med att man kan uppdatera firmware på dem och det sköts automatiskt. Lätta o smidiga hörlurar...men precis som en före skrev; gillar man Apple hörlurar och har pengar så är det bara att KÖPA.

  Uppdatering 21/9
  Stort tack till användare "Eratus" för tipset kring rengöringen

  "Ett tips är att rengöra dem med häftmassa. Tar snabbt bort öronvax eller hudavlagringar."
 • Perfekt
  4 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Mycket enkelt att installera:
  https://support.apple.com/en-us/HT207010

  Apple har blivit tråkig vad gäller andra produkter, men dessa hörlurarna ger positivt överraskande känsla.
 • Perfekt
  4 mån siden
  Haft dessa i 1,5 år nu. Early adopter inom all teknik, och beaktat det så är detta det bästa köpet jag gjort de senaste 3 åren. Hade varit prisvärt om de kostade 3000kr.
 • Utmerket
  4 mån siden
  Audiofil här med 5-6 par hörlurar.
  Som apples alla produkter är denna produkt fantastiskt designad, låter perf och funkar felfritt i princip.

  + Ljudet, likställer nästan med mina Bang&Olufsen H8 för 4600kr
  + Felfri mic
  + Connectar revolutionärt enkelt till iphonen, inte som den vanligt långsamma BT
  + Slim design
  + Laddar aldrig ut pga. skalet som laddar upp dem.
  + Fungerande touch på snäckorna

  - Laggat nån gång i samtal, kan dock vara fel på mobilen
  - Brusreducering saknas, vilket skulle göra dessa hörlurar fullständigt kompletta (lär komma i nästa utgåva)
 • Utmerket
  4 mån siden
  Jag är en person som alltid föredragit in-ear-hörlurar då de är så smidiga att ta med i fickan. Dessa trådlösa var över min förväntan.

  +riktigt bra ljud för att vara in-ear och trådlösa.
  +ingen jobbig sladd som trasslar
  +stänger av ljudet när man tar ut en lur, ifall man fort behöver stänga av
  +smidig magnetisk ”förvaringslåda” som laddar hörlurarna några laddningar innan man måste ladda via vägguttag, riktigt skönt om batteriet hinner ta slut innan man har tillgång till elnätet.
  +enkla att ansluta till iPhone, bara öppna luckan på förvaringslådan

  -designen, ser lite speciellt ut med två vita pinnar som sticker ut från örat.
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  Värda varenda krona. Hoppas på version 2 snart
 • Perfekt
  5 mån siden
  Har haft lurarna i snart ett halv år och wow vad jag älskar dem! Jag har dem varje dag, till och från jobbet. När jag väl är på jobbet tar jag ur dem och i dem flera gånger varje dag! Jag behöver ladda dem 1 gång varje vecka!

  Det enda med dessa är att magneterna i hörlurarnas hållare gör att det blir supermycket damm och smuts i hållaren och det är ganska svårt att göra hållaren ren!
 • Veldig bra
  5 mån siden
  Haft dessa ett år nu. Använder dem konstant. Kan inte betygsätta dem efter ljud då det inte var syftet för mig. Använder dem till samtal och väldigt mycket ljudböcker. Har alltid på dom, både på jobbet och hemma när man diskar, städar, nattar barn, snickrar altan, målar, klipper gräs osv... Fantastiska, bästa köpet jag gjort med ett par minus.

  + Batteritiden! Laddar själva caset en gång i veckan kanske. Kan ha att göra med att jag aldrig använder båda podsen utan bara höger kanske?
  + Enkla att parkoppla.
  + Bra passform.

  - Siri aktiveras hälften av gångerna man bara tar ut pluppen ur örat vilket är störigt.
  - Vill halka ur när man blir svettig.
  - magneterna i caset drar åt sig smutspartiklar och är svårt att rengöra.

  Rekommenderas ändå till alla som har Apple och vill ha trådlösa lurar, så länge du inte är audiofil och enbart ska ha lurar till musik.
 • Utmerket
  6 mån siden
  Har kört min lurar drygt ett år då jag var bland de första att få ut ett par (viktigt:)..

  Mina farhågor var:
  Man kommer att tappa bort dem... har aldrig slarvat bort dem då man lägger in dem i fodralet så fort du plockar ur dem ur öronen.

  Batterierna kommer ladda ur... batterierna räcker förvånansvärt länge eftersom de laddas hela tiden då de är i fodralet/etuiet. Etuiet behöver laddas väldigt sällan, men har glömt det ibland...

  De kommer ramla ur öronen då de saknar gummiyta...
  Går utmärkt att springa med, har aldrig tappat ur dem om man inte råkat stöta till dem eller tex tagit av en tröja och glömt att de satt i.

  Övrigt:
  Inte kanonljud om du är audiofil.
  Funkar att prata i som headset men känns inte hundra.
  Går att koppla direkt till Apple Watchen och ha när du är ute och joggar så slipper du mobilen.
  Saknar volymkontroll. Går att köra i applewatcen men den laggar en del.

  Hade ett par vanliga BT hörlurar innan som konstant måste komma i håg att laddas och man behövde den där störande tråden bakom nacken. Något bättre ljud i dem men Skulle välja mina AirPods alla dar i veckan pga användarvänligheten.
 • Perfekt
  6 mån siden
  Kan inte säga nåt annat än full pott för dessa!
  Ljudet är väl godkänt och för mina öron så är passformen perfekt, har testat att springa med dom och en snabb cykeltur och dem sitter som sten.
  Kan varmt rekommendera.
 • Perfekt
  6 mån siden
  självklart ännu en bra produkt från Apple! Helt fantastiskt sköna i mina öron. Kan cykla racercykel med dem utan att dem trillar ut i 35-40 km/h. Släpper in lite ljud men det passar mig som vill ha koll på omgivningen samtidigt. Kan inte mer än att säga KÖP!
 • Perfekt
  7 mån siden
  Plastiga, halvtrist ljud. Men helt fantastiska. Revolutionerande till och med. Älskar dem. Älskar hur enkelt det är att använda dem. Hur diskreta de är. Hur smarta de är. Äsch, köp bara.
 • Utmerket
  7 mån siden
  Fantastiska! Vilken frihet. Startar snabbt när man tar upp dem ur etuiet och är Siri-redo inom 1 sekund. De sitter som en dröm och även efter under joggingpass är det inte mer än då och då som man behöver peta till dem för att de ska sitta perfekt. Har aldrig ramlat ur vid aktivitet. Smidigt att med "knackning" kunna starta Siri på höger och pausa/starta på vänster.

  Smidigare volymkontroll vore önskvärt men svårt att få till. Enstaka trubbel med parkoppling tidigare men var nu längesedan.
 • Perfekt
  7 mån siden
  Jag är så otroligt nöjd med dessa! Synkas helt magiskt med iPhone och Apple Watch där jag kan justera volymen när jag är ute och tränar. Låter mycket bra för att vara trådlöst och sitter som en smäck i öronen!
 • Dårlig
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Hej...
  Har haft dessa i snart tre månader. Fick dem genom jobbet.

  Skulle inte rekommendera dem för någon som:

  Har krav på bra ljud för musik.
  Vill att dom skall sitta bra i öronen...
  Vill ha kvar dom...

  Fodralet/asken är hal som en blöt tvålkopp. Likaså lurarna. Varför, bara för att vara snygga?

  Duger att ha på sin arbetsplats för kommunikation...

  Men då blir ju syftet med att köpa dem helt fel.
 • Utmerket
  7 mån siden
  Orkar inte vänta på gen 2. Skalade av plasten, öppnade locket och poof så är man igång. Löjligt. Allt bara funkar. Älskar formen på earpods så dessa sitter som gjutet i öronen. Hade Beats X Wireless förut som lät som en påse skridskor.. dessa låter varmt och bra. Köp om ni inte är otåliga, annars vänta till gen 2 som lär ha smidigare kontroll av Siri/volym.
 • Litt dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Fick ett par Airpods till jobbmobilen, har nu använt dem några veckor så omdöme kan göras.
  Skall nämna att jag privat helst använder Android och haft diverse trådbundna och trådlösa hörlurar genom åren att jämföra med.

  Ljudmässigt är de jämfört med andra i samma och lägre prisklasser mycket mediokra. De duger att lyssna på telefonsamtal, poddar och slätstruken musik i radiokvalitet, men att lyssna på musik i bra kvalitet är bara jobbigt, de låter som ett par lurar för 99kr.

  Batteritiden är ett stort minus, jag vill för syftet klara mig en arbetsdag, men dessa behöver jag ladda varje lunch, visst de är mycket små och smidiga, jag begriper att det inte går att få in mycket kräm i dem, men som med så mycket annat Apple släppt så är det dessvärre design framför praktisk användning som styr.

  De sitter faktiskt riktigt bra i mina öron, vilket jag inte trodde, så det är ett plus.

  Hade de kostat 500kr hade det varit ok, för priset de har nu är de inte värda att köpa enligt mig
 • Akseptabelt
  1 år siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Beroende på vad du förväntar dig av dem kastar du antingen pengar i sjön, eller så kommer de göra ditt liv väldigt mycket enklare.

  Rent praktiskt är de riktigt coola tycker jag. Allt från det lilla magnetiska förvaringsfodralet och hur de laddas, till den smidiga parkopplingen och hur de integrerar med Siri och pausar uppspelningen när du lyfter ut dem ur örat. Lite synd att de inte har ett smartare sätt att justera volymen bara.

  Passformen tycker jag är något bättre än Earpods, de skaver inte i öronen men efter en stund känner jag av dem.

  Ljudet är okej men inte mer. De har en bra klang i mellanregistret så röster i musik och podcaster låter bra. Ljudbilden är fylligare och har mer tryck i trummorna än vad Earpods har. Dock går basen inte djupt och blir väldigt snabbt grumlig och förvrängd när man drar på. Det samma gäller diskanten som låter lite papprig och blir direkt hård när volymen skruvas upp.

  Jag skulle inte rekommendera dessa lurar till musik endast men det finns å andra sidan få (inga?) helt sladdlösa proppar i denna storleken som faktiskt låter bra.

  Men till vardags, till samtal i bilen, podcaster och kanske lite musik i solsängen eller på promenaden är de en trevlig kamrat att ha i fickan och en bra försmak på hur hörlurar kommer fungera ihop med våra apparater i framtiden.
 • Veldig bra
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Något dålig passform i mina öron, annars är detta en väldigt bra produkt!
 • Perfekt
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Trodde inte de kunde vara så bra som de är. Finns lurar med bättre ljud, bättre passform, längre batteritid. Men AirPods är så sinnessjukt användarvänliga. Andra lurar har jag bara haft med mig ibland, för det är oftast mer problem än nytta att krångla med sladdar eller parning av enheter.

  Här poppar man bara i dem så är det klart. När man behöver ta ur dem lägger man dem i fodralet så är de laddade till nästa gång.

  De har dock ingen seal precis som orginallurarna. Så om ni använder dem i bullriga miljöer lär de inte fungera något vidare.

  Ett tips är att rengöra dem med häftmassa. Tar snabbt bort öronvax eller hudavlagringar.
 • Utmerket
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  1700 kr livskvalitet. Fungerar utmärkt med både iPad Pro och Galaxy S7. Android 7.0, som jag har, kräver en app som till exempel AirBattery för att visa lurarnas batterinivåer, och det fungerar bra, om än inte lika slipat som på iOS.

  Fantastisk produkt.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Funktionen att hitta borttappad en lur med ljud är ovärderlig!

  Passformen oroade mig men är spot on. Sitter perfekt men jag fattar inte hur det går till. Friheten är total jmf med over-ear som blev svettiga och klumpiga. Nu kommer de att samla damm är jag rädd.

  Räckvidden är aningen sämre än mina class 1 over-ear-lurar (som såklart har större antenn) vilket innebär dryga 10m inomhus med lite väggar emellan.

  Tycker ljudkvalitén är över förväntan. Jmf med mina större lurar saknar jag inget. Det är mkt subtila skillnader som att ljudet kanske inte är lika kristallklart men den balanserade ljudbilden gör ändå detta till favoriten. Gillar inte överdriven bas som många lurar lider av. Isolerar inte mot omgivande ljud lika bra som over-ear vilket kan vara både bra o dåligt beroende på vad du är ute efter.

  Fungerar utmärkt med Windows 10 men måste paras manuellt. Med tvos 11 funkar de ännu smidigare med Apple TV.

  Så smidiga att jag vill använda dem hela tiden till allt men det går tyvärr inte pga batteritiden. Jag har blivit bortskämd med +24h i mina over-air. Laddar ur om lurarna ligger utanför fodralet när de inte används eftersom de är på hela tiden.
 • Perfekt
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Riktigt fina, och anslutningen är det bästa!

  + Passformen då dessa sitter bättre än vanliga
  + Batteritiden (caset och lurarna)
  + Mikrofonen
  + ANSLUTNINGEN

  Inte hittat några minus, hittills är dom klockrena eftersom jag betalade 500kr då ja hade ett presentkort.

  Kanske inte värda 1900kr, skulle nog säga att 1200kr är ett bra pris för dessa.
 • Perfekt
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  10 av 10 utan tvekan!