Philips Hue White Ambiance Starter Kit 806lm 6500K E27 9,5W 3-pack (Kan dimmes)

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Philips Lyskilder (366)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (9.20)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Utmerket
  1 måned siden
  Jeg har testet Hue White Ambience i samarbeid med Buzzador. Så utrolig smart løsning, og lyset er bra. Jeg vil anbefale dette produktet.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Har testet hue White ambience i samarbeid med Buzzador. En helt fantastisk løsning vi kommer til å fortsette med. Anbefales:)
 • Utmerket
  1 måned siden
  I samarbeid med buzzador har jeg fått mulighet til å teste dette produktet. Veldig fornøyd med godt lys, også at dette kan dimmes. Favoritt!
 • Perfekt
  1 måned siden
  I sammarbeid med Buzzador så har jeg fått muligheten til å prøve ut dette produktet. Dette har blitt en stor favoritt hjemme da jeg brukte sjeldent lys på soverommet eller i stua pga veldig sterkt lys fra lampa. Men nå som jeg kan regulere hva slags farge på lys eller demping så er det blitt tatt hyppigere i bruk enn før. Enkelt å sette opp og kan styres enten via appen eller fjernkontrollene.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Kult å kunne styre lyset med fjernkontroll eller telefon! Supert at de kan dimmes! Veldig praktisk med 4 forskjellige lys.
 • Perfekt
  1 måned siden
  I samarbeid med Buzzador har vi fått teste dette settet. Det å kunne skru av og på lyset, eller å justere det med kun et trykk på den trådløse fjernkontrollen, eller enda enklere bruke appen, har revolusjonert vårt syn på lys. Lys er ikke lenger lys! Det er fantastisk å kunne justere lyset etter stemningen, energien man ønsker å få eller justere dersom man skal lese eller våkne. Man kan også forhåndsbestemte slik at lyset stiller seg inn automatisk, man kan til og med få gradvis styrke på lyset for behagelig oppvåkning. Passer perfekt både for et smarthus, og for de som bare ønsker en litt enklere hverdag på enkelte områder. Virkelig et produkt som anbefales!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Jeg har fått teste dette produktet gjennom buzzador og er imponert. Fantastisk system som er utrolig enkelt å sette opp. Kan styres enten via app eller fjernkontrollene som følger med. Endelig kan jeg dimme lyset på badet, noe som ikke har vært mulig før. Flere behagelige hvitfarger på skalaen. Fantastisk å også kunne skru av lyset på soverommet fra mobilen.
  Utrolig fornøyd med dette produktet og jeg kommer til å kjøpe flere pærer selv.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Vi har testet ut dette via buzzador siden før jul og vi er Veldig fornøyd! Enkelt og praktisk i bruk og alt med app er gøy. Vi kjøpte også fargepære som ble en stor hit. Vi har lontert pærene på alle rom nå og skal igså kjøpe lampe. Veldig kjelt å kunne skifte mellom varmt og kaldt lys og at det er god dimming. Liker også å vli vekt av at lyset slår seg sakte på!
 • Utmerket
  1 måned siden
  Veldig enkle å få på plass, tok litt tid å få til den som er koblet på nettet, men når den er oppe gikk ting bedre. Løsningen med Google Home var veldig kjekk, og passet oss utmerket. Godt brukt ved sofalysene. Har de i flere rom nå, og bytter et rom etter det andre over til Hue-pærer.
 • Utmerket
  2 mån siden
  Jeg fikk teste Philips Hue i samarbeid med Buzzador. Fleksibelt system som er kompatibelt med mange andre enheter og smarthus styringer. Gir godt lys og virker solid. Mulighet til å få flere hvitnyanser, og pæren kan i tillegg dimmes. Godt fornøyd med dette produktet.
 • Utmerket
  2 mån siden
  Veldig fornøyd med å få teste dette i samarbeid med Buzzador. Veldig enkelt å koble opp; både app og planken via wifi. Herlig at man kan styre lyset via en app og man kan velge mellom flere forskjellige stemninger. Her finnes leselys, lys for konsentrasjon, kvelds- og avslappende lys. Man kan til og med sette opp en rutine for morgen eller kveld der lyset slås rolig av eller på for en god start på dagen eller en forberedelse til god søvn om natten. Et lite minus er at planken ikke er trådløs, men ellers er vi veldig fornøyd - anbefaler gjerne 💡
 • Perfekt
  2 mån siden
  Philips Hue er så bra! Vi har testet Philips Hue i samarbeid med Buzzador en stund nå!
  Vi er kjempe fornøyd hos oss. Enkelt oppsett, enkelt å betjene både medfølgende fjernkontroll, og igjennom mobilapp. Det er også genialt å bruke med Google Home / Stemme styring. Philips hue White Ambiance gir et godt lys enten man skal slappe av med litt dimmet rolig lys, gjøre lekser eller lese. Fint man enkelt kan dele opp Rom og huset i soner. Vi har utvidet med fler pærer og kommer til å utvide med både bevgelsessensor og andre lamper i de fleste rom inne og ute. Anbefaler Philips Hue på det sterkeste.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Har testet dette ut i over en mnd nå på oppdrag av buzzador. Fått pærene fordelt med to rom, to i stova og to i gangen. Virker helt supert, enkelt i bruk. Anbefales :) lasta også ned appen, og styrer litt gjennom den eller så er fjernkontrollen enkel i bruk også med tre ulike lysvarianter å styre mellom. På appen finnes det flere ulike mods/lysscener. Man kan også setter timer på lysene. Det har eg testa ut, går begynner å dimmes av kl.22 på kvelden og dimmes på kl.7 på morgonen, som solnedgang/soloppgang. Skrur også ellers av/på ved behov. Kommer nok til å kjøpe flere sett/lyspærer til ulike etasjer i huset. Er veldig fornøyd!
 • Utmerket
  2 mån siden
  Har når testet dette produktet i en måneds tid gjennom buzzador. Har koblet det opp mot google home, og vekslet mellom å styre det fra app, google home og fjernkontroll.
  Det var lett å koble opp, og appen gir mange styringsmuligheter. Litt jobb å stille inn alle lyspærene til hvert enkelt rom. Lyspærene var nesten for store til taklampene mine, men det gikk akkurat. Fint at man kan skru lysbryteren av og på for å skru på lyset dersom man er på et rom uten å ha med mobil eller fjernkontroll. Har hatt på "routine" som gjør at lysene skrur seg av når jeg drar og på når jeg kommer hjem, dette har stort sett fungert bra. Bra dimming og fint å kunne stille inn på akkurat så kaldt/varmt lys man ønsker. Gleder meg til å bytte ut fler av lyspærene i leiligheten med lyspærer fra philips hue. Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Talestyring gjennom google home kan bli bedre, men det er vel først og fremst hos google home denne jobben må gjøres.
 • Veldig bra
  2 mån siden
  Jeg er svært fornøyd med produktet! Har nå disse lyspærene i både stuen og på soverommet. Veldig greit å kunne dimme lyset fra sengekanten, i stedet for å røyse seg for å gjøre det på lysbryteren. Man tar bare med seg panelet når man går å legger seg.

  Jeg har også koblet de opp mot google home. Svært tilfredsstillende å be google skru oå lysene for meg :)

  Det eneste jeg synes er litt leit er at nettboksen er nødt å stå koblet til nett med kabel hele tiden. Jeg har vertfall ikke funnet ut hvordan jeg bruker den uten kabel.
 • Utmerket
  2 mån siden
  I samarbeid med Buzzador.no fikk jeg lov til å prøve Philips hue white ambiance starter kit 806lm 6500k e26 9,5w 3-pack. Et heftig kit som samler noen av godsakene til philips: Bridge, pærer og kontroll.

  Pakken kommer i et vakkert design og ved åpning av pakke får du instruksjoner på hvordan du kobler det opp. Er du usikker på dette, finnes det mange guider på nettet. App på telefon kobles lett på bridge som også kan kontrolleres utenfor huset ditt, via din meethue brukerprofil.

  Pærene kan dimmes og skifte fra kaldt til varmt lys både via kontroll og app. Ved bruk av app går det også å legge til eller bruke forinstallerte instillinger. En annen fin funksjon er at det går an å sette timer på pærene. Slik at det er lyst når du står opp om morgenen.

  Philips hue er også kompatibel med google home og apple homekit for å gjøre det lettere for deg og din hverdag. Det eneste som en kan reagere på er priset på pærer, men du kjøper ikke en vanlig pære, du kjøper en pære av høy kvalitet, som er klassifisert som elektrisk produkt, med garanti fra philips. Ser du på levetiden, er dette såpass litet og verdt hver krone.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Var så heldig å få teste ut dette settet i samarbeid med Buzzador, og er strålende fornøyd! Philips Hue kobles så enkelt opp at nærmest alle kan få det til uten problemer. Første gang en setter opp hub, lyspærer og dimmer guider appen deg meget godt gjennom det hele. Helt nydelig med nye lysbrytere som festes enkelt hvor enn du måtte ønske da de festes med teip som holder godt. Dimme, bytte til dagslys, gulere lys på kveld for avslapping eller full styrke slik at en kan konsentrere seg over tid uten å bli sliten i øynene. Ekstra pluss med 6500K, dette er nemlig en god erstatning for plantelys :) Finnes et hav av apper som fungerer sammen med Hue, så det er kun kreativiteten som setter grenser. Anbefales for alle som ønsker enkel lysbetjening eller mer avansert automatisering av hjemmet :)
 • Perfekt
  2 mån siden
  Supert produkt!
  Veldig lett å sette seg inn i hvordan det fungerer samt å koble sammen med Google home.
  Det mest behagelige lyset vi har hatt hjemme.
  Helt perfekt lys til hver anledning!
  Funksjonen hvor vi kan sette på lyset hjemme fra appen når vi er på jobb er veldig fint for oss som har hund.
 • Utmerket
  3 mån siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg vært så heldig og fått lov teste dette produktet i en periode og kan si at jeg er mer enn fornøyd. Dette er ett produkt av god kvalitet og enkel å montere. Appen gir en rekke funksjoner, og jeg har testet alle og er kjempefornøyd. Jeg har koblet dette opp mot min Google Home og det gir en fantastisk opplevelse og enkel utførelse.

  Jeg anbefaler produktet til personen som elsker teknologi og variasjon. Passer for alle aldersgrupper.
 • Utmerket
  3 mån siden
  Utrolig fornøyd med dette systemet! Hub’en utgjør det lille ekstra med flere justeringsmuligheter samt muligheten til å forhåndsinnstille at lysene slår seg av og på - veldig greit nå i mørketiden så bikkja slipper å være i mørket hele dagen! Liker også godt at man kan stille inn ulike soner for pærene, og at de kan synkroniseres om man ønsker det. Det eneste som mangler for full score er om pærene var litt penere - med den store, hvite (smarte) sokkelen passer de ikke i lampa vår med glasskuppel. Uansett, knallfornøyd med dette systemet!
 • Utmerket
  3 mån siden
  Kjempesmart system! Koblet alle via broen, å bruker appen på disse. Har også aktivert tidstyring. Kommer definitivt til å kjøpe fler 😊
 • Perfekt
  3 mån siden
  Genialt produkt. enkelt å bruke og kjempefint lys som kan dimmes og endre fargen på i samme pære. Kan styres via app også.
 • Veldig bra
  3 mån siden
  Dette produktet fungerer utmerket til å kunne dimme belysningen til passe nivå og endre fargetonen til behagelige fargetoner. Litt klønete å sette opp. Kan brukes sammen med mobiltelefonen.
 • Perfekt
  3 mån siden
  Fine pærer som kan dimmes i alle ønskelige nyanser, og veksle mellom kaldt og varmt lys for den riktige anledningen. Trådløs fjernkontroll, og lysene kan også kontrolleres fra tilhørende app. Veldig fornøyd med mitt kjøp, og likte godt de forhåndsinnstilte stemningene man kunne velge i appen. Og man kan styre flere pærer samtidig, og uansett hvor du skulle befinne deg. Mange forskjellige innstillinger :)
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Veldig bra
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Så himla nöjd med mina Philips Hue! Skulle inte klara mig utan dom och älskar möjligheten att både kunna dimmra och att kunna ändra vitbalansen i ljuset då det är något jag är väldigt kinkig med. Ett minus för att lamporna har knäpp form och därmed inte passar i alla lampskärmar etc. Annars full pott!
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Jag är så nöjd! Enkla att installera och använda. Jag har en lampa som nattlampa vid vår nyfödda bebis, att snabbt kunna ändra både styrka och färg på ljuset passar då perfekt!
 • Middels
  1 måned siden
  Cool produkt men tyckte det var lite halvmeckigt med installationen. Ger dock bra ljus och soft funktion. Osäker dock om jag skulle rekommendera dessa.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Den gjorde sitt jobb! :) Skönt att styra belysningen från avstånd. Perfekt med olika ljus!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Riktigt bra produkt. Älskar att kunna styra belysningen i hemmet från telefonen samt att lamporna ger bra belysning för olika tillfällen. Sällan problem med appen också. Tummen upp!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  I love them for so many reasons! You have the ability to choose from any shade of white or millions of other colors all from one bulb, it can be controlled by Siri, Google Home or your smartphone. The have capability of dimming all the way down to 1% and brightening all the way up to 100% power and anywhere in between.

  Btw, you can schedule your bulbs to turn on/off at certain times, slowly turn on the the morning, dim in the evening. Voila!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Toppen produkt! Vill byta ut alla lampor i hela hemmet, så smart och smidig grej!
 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Har haft möjlighet att testa detta fantastiska paket. Jag och min sambo har flyttat runt lamporna och testat oss fram vart vi skulle trivas med dessa lampor. Det slutade med att de visade sig vara perfekta i vår atelje och vardagsrum. För stämningssättande belysning i vardagsrummet var perfekt i dessa tider då man inte vill ha fullkomligt nedsläckt vid filmtittande. Samtidigt så har vi våra husdjur som reagerar på vårt beteende, så vi ställde in en timer på dämpande belysning, även djuren blev lugnare och rent av gick och la sig för kvällen när vi då "släckte ner".

  Riktigt lättanvänd produkt, inga direkt instruktioner behövdes gå igenom vid installationer utan det var bara plugga in och köra. Jag visade min sambo alla funktioner och hon använder dessa hela tiden numera. Elegant design och blir inte så skrikig att montera in i befintliga taklampor. Avger riktigt bra sken efter behov.
 • Utmerket
  1 måned siden
  Superbra produktpaket som en fin start och perfekt att man även kan köpa till fler. Enkelt att manövrar i appen och jag är supernöjd med dem. Det är verkligen en toppmodern produkt som jag hoppas på att få se mer innovationer av i framtiden!
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Inget annat än nöjd med denna produkt. Enkel att använda och ett väldigt smidigt startpaket.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Bra startpaket att börja med! Enkelt att komma igång, bara att koppla in och börja leka med appen. Finns massa bra funktioner som du enkelt kan ställa in som wake-up light eller tända lampor när du kommer hem.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Toppenprodukt. Enkel att "installera" och använda. Även riktigt bra att kunna styra lamporna genom telefonen när man är borta och kan komma hem till ett upplyst hem. Blir att köpa till fler lampor och tillbehör till fler delar av hemmet. Rekommenderas!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Jag är mer än nöjd med Hue, att kunna automatisera mitt hem har länge varit ett mål fram tills nu. En av de bästa funktionerna med Hue-lamporna är i mitt tycke att du kan automatisera lamporna så att de släcks automatiskt när du lämnar ditt hem samt tänds så snart du gör entre i ditt hem igen.
 • Utmerket
  2 mån siden
  Helt klart beroendeframkallande produkt! Älskar verkligen ljusen man kan välja och även att den är dimbar.
  Enda minus är att det inte finns i fler utföranden av lampor.
 • Veldig bra
  2 mån siden
  produkt av hög kvalitet, har funkar precis enligt beskrivningen. Har ett bra ljus. Rekommenderas verkligen!
 • Utmerket
  2 mån siden
  Jag har fått chansen att testa dessa lampor genom Buzzador och kan inte vara annat än nöjd. Att få vakna till lampor som sakta tänds upp är hur trevligt som helst. Sen att det går att ställa styrka och färgtemperatur enkelt gör ju att användningsområdet ökar markant. Från mysbelysning till städljus på ett kick. Att de dessutom styrs med programerbara väggknappar gör ju det hela ännu bättre. Att endast styra med mobilen är inte att rekommendera. Kommer defintivt skaffa fler med mindre sockel också.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Vi är så nöjda med våra nya lampor, så smidigt att kunna dimra utan att behöva köpa ny dosa och att jag själv kunde koppla in dom utan hjälp från maken 👏🏼
 • Utmerket
  2 mån siden
  Vårat vardagsrum har alltid varit mörkt och har försökt med olika ljuskällor att kunna få ett så naturligt ljus som möjligt då vi knappt får någon dagssol här. Med dessa lampor kunde jag ställa in vilket ljus jag ville ha och på så sätt kunna få ett ljus och fräscht rum eller ett knapptryck senare få ett mörkt rum med mysljus i hela lägenheten. Jag är väldigt positiv till lamporna och kommer utöka mina källor.
 • Veldig bra
  2 mån siden
  Fick nöjet att testa min produkt med Buzzado dock ag fick tyvärr inte min produkt att fungera optimalt då jag redan har dimmer installerad,
  Dock är produkten väldigt smidig att koppla in, Det som jag inte tyckte var så bra är att "bridgen" inte har wifi stöd och måste alltid vara inkopplad med nätverkskabel.
  En super bra funktion var att man kan ställa in när lamporna tänds så det blir som en "Wake up-light" man kan även ställa in så olika dimmer sken som mer vitt ljus eller mer gult,
 • Perfekt
  2 mån siden
  Så himla nöjd med dessa. Älskar inställningen där man kan vakna till dovt ljus som stegvis blir starkare samma tid varje vardag. Gillar även att man kan välja varmt eller kallt ljus. Kommer absolut skaffa fler.
 • Utmerket
  2 mån siden
  Fått chansen att testa detta kit via Buzzador.

  Går väldigt snabbt att komma igång med lamporna. Bara koppla in mottagaren och sändaren till din router och skruva i lamporna. Ett litet minus för att manualer samt tillhörande mobilapplikation ej finns på svenska.

  Mycket smidigt att kunna ställa in temperaturen på belysningen, har även tre lampor där jag även kan ställa in färgen. Dock känner jag en begränsad nytta av att kunna ändra färg, känns mest som ett partytrick.

  Bäst skulle jag säga är möjligheten att koppla ihop lamporna med Google assistant, detta gör så att du kan tända lamporna, byta färger, dimmra mm med endast rösten. Kan tyckas vara ett partytrick men vi gör det dagligen för att det är så enkelt.

  Hittar få negativa aspekter, en skulle möjligtvis kunna vara att lampan är större en en vanlig E27 lampa samt att priset vida överstiger en vanlig lampa.

  Kan rekommenderas.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Sjukt bra räckvidd, har flera rum och det krånglar inte alls. Automationen skapar mkt möjligheter, stiga upp, kommer hem m.m. Är riktigt nöjd och rekommenderar alla att skaffa, är garanterat framtiden!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Jag ÄLSKAR denna produkten! Fick hem startkitet genom Buzzador och har testat den i en månad nu. Till en början var den lite krånglig att starta upp men när jag väl fått ordning på det så kan jag nu styra alla mina lampor i olika rum med ett knapptryck, väldigt smidigt med hjälp av antingen den medföljande fjärrkontrollen eller med mobilen. Man kan ställa in ljusstyrka, färg och den har även en automatisk wake-up funktion. Nu ska jag bara införskaffa mig fler lampor så att jag kan styra hela hemmet för här kommer inte in några vanliga glödlampor igen!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Älskar detta kit och allt man kan göra med det! Har provat i ungefär en månad nu och kommer köpa fler glödlampor att komplettera med. Så smidigt att kunna ändra olika ljus, från varmt till kallt. Använder också tillsammans med iOS appen och kan tända lampan när jag är på väg hem, perfekt när man är mörkrädd :) Kanske lite dyrt men absolut värt och långsiktigt så blir det inte så dyrt.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Grymt bra lampor och så otroligt smidigt system! Ska införskaffa dessa till alla våra lampor i hemmet. Fantastiska!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Jag fick hem denna produkt genom ett samarbete med Buzzador och har haft dem i en månad nu. Det är en riktigt bra produkt med många funktioner mer än bra belysning. Det ger dig mer frihet än vanliga ljuskällor, du kan dimra din belysning utan att anlita någon som behöver mecka med elen. Du kan välja ljusstyrka själv, välja kallt eller varmt ljus. Du är inte fast med en viss ljusstyrka som med en vanlig lampa. Älskar wake-up funktionen, sjukt bra komplement till väckningen. Jag kan rabbla upp alla funktioner och säga att de är bra men detta är redan en lång recension. Till det negativa; fungerade inte alltid att styra belysningen utanför hemmet. Skulle vilja styra inställningar för wake-up belysningen lite mer. Att bridgen måste vara inkopplad till routern hela tiden.
  Utöver det – sjukt bra produkt, jag är mer än nöjd! Rekommenderar!