Philips Hue White Ambiance Starter Kit 806lm 6500K E27 9,5W 3-pack (Kan dimmes)

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Philips Lyskilder (256)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (9.18)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Utmerket
  8 dager siden
  Jeg fikk teste Philips Hue i samarbeid med Buzzador. Fleksibelt system som er kompatibelt med mange andre enheter og smarthus styringer. Gir godt lys og virker solid. Mulighet til å få flere hvitnyanser, og pæren kan i tillegg dimmes. Godt fornøyd med dette produktet.
 • Utmerket
  8 dager siden
  Veldig fornøyd med å få teste dette i samarbeid med Buzzador. Veldig enkelt å koble opp; både app og planken via wifi. Herlig at man kan styre lyset via en app og man kan velge mellom flere forskjellige stemninger. Her finnes leselys, lys for konsentrasjon, kvelds- og avslappende lys. Man kan til og med sette opp en rutine for morgen eller kveld der lyset slås rolig av eller på for en god start på dagen eller en forberedelse til god søvn om natten. Et lite minus er at planken ikke er trådløs, men ellers er vi veldig fornøyd - anbefaler gjerne 💡
 • Perfekt
  11 dager siden
  Philips Hue er så bra! Vi har testet Philips Hue i samarbeid med Buzzador en stund nå!
  Vi er kjempe fornøyd hos oss. Enkelt oppsett, enkelt å betjene både medfølgende fjernkontroll, og igjennom mobilapp. Det er også genialt å bruke med Google Home / Stemme styring. Philips hue White Ambiance gir et godt lys enten man skal slappe av med litt dimmet rolig lys, gjøre lekser eller lese. Fint man enkelt kan dele opp Rom og huset i soner. Vi har utvidet med fler pærer og kommer til å utvide med både bevgelsessensor og andre lamper i de fleste rom inne og ute. Anbefaler Philips Hue på det sterkeste.
 • Perfekt
  11 dager siden
  Har testet dette ut i over en mnd nå på oppdrag av buzzador. Fått pærene fordelt med to rom, to i stova og to i gangen. Virker helt supert, enkelt i bruk. Anbefales :) lasta også ned appen, og styrer litt gjennom den eller så er fjernkontrollen enkel i bruk også med tre ulike lysvarianter å styre mellom. På appen finnes det flere ulike mods/lysscener. Man kan også setter timer på lysene. Det har eg testa ut, går begynner å dimmes av kl.22 på kvelden og dimmes på kl.7 på morgonen, som solnedgang/soloppgang. Skrur også ellers av/på ved behov. Kommer nok til å kjøpe flere sett/lyspærer til ulike etasjer i huset. Er veldig fornøyd!
 • Utmerket
  12 dager siden
  Har når testet dette produktet i en måneds tid gjennom buzzador. Har koblet det opp mot google home, og vekslet mellom å styre det fra app, google home og fjernkontroll.
  Det var lett å koble opp, og appen gir mange styringsmuligheter. Litt jobb å stille inn alle lyspærene til hvert enkelt rom. Lyspærene var nesten for store til taklampene mine, men det gikk akkurat. Fint at man kan skru lysbryteren av og på for å skru på lyset dersom man er på et rom uten å ha med mobil eller fjernkontroll. Har hatt på "routine" som gjør at lysene skrur seg av når jeg drar og på når jeg kommer hjem, dette har stort sett fungert bra. Bra dimming og fint å kunne stille inn på akkurat så kaldt/varmt lys man ønsker. Gleder meg til å bytte ut fler av lyspærene i leiligheten med lyspærer fra philips hue. Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Talestyring gjennom google home kan bli bedre, men det er vel først og fremst hos google home denne jobben må gjøres.
 • Veldig bra
  14 dager siden
  Jeg er svært fornøyd med produktet! Har nå disse lyspærene i både stuen og på soverommet. Veldig greit å kunne dimme lyset fra sengekanten, i stedet for å røyse seg for å gjøre det på lysbryteren. Man tar bare med seg panelet når man går å legger seg.

  Jeg har også koblet de opp mot google home. Svært tilfredsstillende å be google skru oå lysene for meg :)

  Det eneste jeg synes er litt leit er at nettboksen er nødt å stå koblet til nett med kabel hele tiden. Jeg har vertfall ikke funnet ut hvordan jeg bruker den uten kabel.
 • Utmerket
  16 dager siden
  I samarbeid med Buzzador.no fikk jeg lov til å prøve Philips hue white ambiance starter kit 806lm 6500k e26 9,5w 3-pack. Et heftig kit som samler noen av godsakene til philips: Bridge, pærer og kontroll.

  Pakken kommer i et vakkert design og ved åpning av pakke får du instruksjoner på hvordan du kobler det opp. Er du usikker på dette, finnes det mange guider på nettet. App på telefon kobles lett på bridge som også kan kontrolleres utenfor huset ditt, via din meethue brukerprofil.

  Pærene kan dimmes og skifte fra kaldt til varmt lys både via kontroll og app. Ved bruk av app går det også å legge til eller bruke forinstallerte instillinger. En annen fin funksjon er at det går an å sette timer på pærene. Slik at det er lyst når du står opp om morgenen.

  Philips hue er også kompatibel med google home og apple homekit for å gjøre det lettere for deg og din hverdag. Det eneste som en kan reagere på er priset på pærer, men du kjøper ikke en vanlig pære, du kjøper en pære av høy kvalitet, som er klassifisert som elektrisk produkt, med garanti fra philips. Ser du på levetiden, er dette såpass litet og verdt hver krone.
 • Perfekt
  21 dager siden
  Var så heldig å få teste ut dette settet i samarbeid med Buzzador, og er strålende fornøyd! Philips Hue kobles så enkelt opp at nærmest alle kan få det til uten problemer. Første gang en setter opp hub, lyspærer og dimmer guider appen deg meget godt gjennom det hele. Helt nydelig med nye lysbrytere som festes enkelt hvor enn du måtte ønske da de festes med teip som holder godt. Dimme, bytte til dagslys, gulere lys på kveld for avslapping eller full styrke slik at en kan konsentrere seg over tid uten å bli sliten i øynene. Ekstra pluss med 6500K, dette er nemlig en god erstatning for plantelys :) Finnes et hav av apper som fungerer sammen med Hue, så det er kun kreativiteten som setter grenser. Anbefales for alle som ønsker enkel lysbetjening eller mer avansert automatisering av hjemmet :)
 • Perfekt
  24 dager siden
  Supert produkt!
  Veldig lett å sette seg inn i hvordan det fungerer samt å koble sammen med Google home.
  Det mest behagelige lyset vi har hatt hjemme.
  Helt perfekt lys til hver anledning!
  Funksjonen hvor vi kan sette på lyset hjemme fra appen når vi er på jobb er veldig fint for oss som har hund.
 • Utmerket
  29 dager siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg vært så heldig og fått lov teste dette produktet i en periode og kan si at jeg er mer enn fornøyd. Dette er ett produkt av god kvalitet og enkel å montere. Appen gir en rekke funksjoner, og jeg har testet alle og er kjempefornøyd. Jeg har koblet dette opp mot min Google Home og det gir en fantastisk opplevelse og enkel utførelse.

  Jeg anbefaler produktet til personen som elsker teknologi og variasjon. Passer for alle aldersgrupper.
 • Utmerket
  1 måned siden
  Utrolig fornøyd med dette systemet! Hub’en utgjør det lille ekstra med flere justeringsmuligheter samt muligheten til å forhåndsinnstille at lysene slår seg av og på - veldig greit nå i mørketiden så bikkja slipper å være i mørket hele dagen! Liker også godt at man kan stille inn ulike soner for pærene, og at de kan synkroniseres om man ønsker det. Det eneste som mangler for full score er om pærene var litt penere - med den store, hvite (smarte) sokkelen passer de ikke i lampa vår med glasskuppel. Uansett, knallfornøyd med dette systemet!
 • Utmerket
  1 måned siden
  Kjempesmart system! Koblet alle via broen, å bruker appen på disse. Har også aktivert tidstyring. Kommer definitivt til å kjøpe fler 😊
 • Perfekt
  1 måned siden
  Genialt produkt. enkelt å bruke og kjempefint lys som kan dimmes og endre fargen på i samme pære. Kan styres via app også.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Dette produktet fungerer utmerket til å kunne dimme belysningen til passe nivå og endre fargetonen til behagelige fargetoner. Litt klønete å sette opp. Kan brukes sammen med mobiltelefonen.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Fine pærer som kan dimmes i alle ønskelige nyanser, og veksle mellom kaldt og varmt lys for den riktige anledningen. Trådløs fjernkontroll, og lysene kan også kontrolleres fra tilhørende app. Veldig fornøyd med mitt kjøp, og likte godt de forhåndsinnstilte stemningene man kunne velge i appen. Og man kan styre flere pærer samtidig, og uansett hvor du skulle befinne deg. Mange forskjellige innstillinger :)
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  3 dager siden
  Toppenprodukt. Enkel att "installera" och använda. Även riktigt bra att kunna styra lamporna genom telefonen när man är borta och kan komma hem till ett upplyst hem. Blir att köpa till fler lampor och tillbehör till fler delar av hemmet. Rekommenderas!
 • Perfekt
  4 dager siden
  Jag är mer än nöjd med Hue, att kunna automatisera mitt hem har länge varit ett mål fram tills nu. En av de bästa funktionerna med Hue-lamporna är i mitt tycke att du kan automatisera lamporna så att de släcks automatiskt när du lämnar ditt hem samt tänds så snart du gör entre i ditt hem igen.
 • Utmerket
  5 dager siden
  Helt klart beroendeframkallande produkt! Älskar verkligen ljusen man kan välja och även att den är dimbar.
  Enda minus är att det inte finns i fler utföranden av lampor.
 • Veldig bra
  6 dager siden
  produkt av hög kvalitet, har funkar precis enligt beskrivningen. Har ett bra ljus. Rekommenderas verkligen!
 • Utmerket
  7 dager siden
  Jag har fått chansen att testa dessa lampor genom Buzzador och kan inte vara annat än nöjd. Att få vakna till lampor som sakta tänds upp är hur trevligt som helst. Sen att det går att ställa styrka och färgtemperatur enkelt gör ju att användningsområdet ökar markant. Från mysbelysning till städljus på ett kick. Att de dessutom styrs med programerbara väggknappar gör ju det hela ännu bättre. Att endast styra med mobilen är inte att rekommendera. Kommer defintivt skaffa fler med mindre sockel också.
 • Perfekt
  8 dager siden
  Vi är så nöjda med våra nya lampor, så smidigt att kunna dimra utan att behöva köpa ny dosa och att jag själv kunde koppla in dom utan hjälp från maken 👏🏼
 • Utmerket
  10 dager siden
  Vårat vardagsrum har alltid varit mörkt och har försökt med olika ljuskällor att kunna få ett så naturligt ljus som möjligt då vi knappt får någon dagssol här. Med dessa lampor kunde jag ställa in vilket ljus jag ville ha och på så sätt kunna få ett ljus och fräscht rum eller ett knapptryck senare få ett mörkt rum med mysljus i hela lägenheten. Jag är väldigt positiv till lamporna och kommer utöka mina källor.
 • Veldig bra
  12 dager siden
  Fick nöjet att testa min produkt med Buzzado dock ag fick tyvärr inte min produkt att fungera optimalt då jag redan har dimmer installerad,
  Dock är produkten väldigt smidig att koppla in, Det som jag inte tyckte var så bra är att "bridgen" inte har wifi stöd och måste alltid vara inkopplad med nätverkskabel.
  En super bra funktion var att man kan ställa in när lamporna tänds så det blir som en "Wake up-light" man kan även ställa in så olika dimmer sken som mer vitt ljus eller mer gult,
 • Perfekt
  13 dager siden
  Så himla nöjd med dessa. Älskar inställningen där man kan vakna till dovt ljus som stegvis blir starkare samma tid varje vardag. Gillar även att man kan välja varmt eller kallt ljus. Kommer absolut skaffa fler.
 • Utmerket
  13 dager siden
  Fått chansen att testa detta kit via Buzzador.

  Går väldigt snabbt att komma igång med lamporna. Bara koppla in mottagaren och sändaren till din router och skruva i lamporna. Ett litet minus för att manualer samt tillhörande mobilapplikation ej finns på svenska.

  Mycket smidigt att kunna ställa in temperaturen på belysningen, har även tre lampor där jag även kan ställa in färgen. Dock känner jag en begränsad nytta av att kunna ändra färg, känns mest som ett partytrick.

  Bäst skulle jag säga är möjligheten att koppla ihop lamporna med Google assistant, detta gör så att du kan tända lamporna, byta färger, dimmra mm med endast rösten. Kan tyckas vara ett partytrick men vi gör det dagligen för att det är så enkelt.

  Hittar få negativa aspekter, en skulle möjligtvis kunna vara att lampan är större en en vanlig E27 lampa samt att priset vida överstiger en vanlig lampa.

  Kan rekommenderas.
 • Perfekt
  13 dager siden
  Sjukt bra räckvidd, har flera rum och det krånglar inte alls. Automationen skapar mkt möjligheter, stiga upp, kommer hem m.m. Är riktigt nöjd och rekommenderar alla att skaffa, är garanterat framtiden!
 • Perfekt
  13 dager siden
  Jag ÄLSKAR denna produkten! Fick hem startkitet genom Buzzador och har testat den i en månad nu. Till en början var den lite krånglig att starta upp men när jag väl fått ordning på det så kan jag nu styra alla mina lampor i olika rum med ett knapptryck, väldigt smidigt med hjälp av antingen den medföljande fjärrkontrollen eller med mobilen. Man kan ställa in ljusstyrka, färg och den har även en automatisk wake-up funktion. Nu ska jag bara införskaffa mig fler lampor så att jag kan styra hela hemmet för här kommer inte in några vanliga glödlampor igen!
 • Perfekt
  13 dager siden
  Älskar detta kit och allt man kan göra med det! Har provat i ungefär en månad nu och kommer köpa fler glödlampor att komplettera med. Så smidigt att kunna ändra olika ljus, från varmt till kallt. Använder också tillsammans med iOS appen och kan tända lampan när jag är på väg hem, perfekt när man är mörkrädd :) Kanske lite dyrt men absolut värt och långsiktigt så blir det inte så dyrt.
 • Perfekt
  16 dager siden
  Grymt bra lampor och så otroligt smidigt system! Ska införskaffa dessa till alla våra lampor i hemmet. Fantastiska!
 • Perfekt
  16 dager siden
  Jag fick hem denna produkt genom ett samarbete med Buzzador och har haft dem i en månad nu. Det är en riktigt bra produkt med många funktioner mer än bra belysning. Det ger dig mer frihet än vanliga ljuskällor, du kan dimra din belysning utan att anlita någon som behöver mecka med elen. Du kan välja ljusstyrka själv, välja kallt eller varmt ljus. Du är inte fast med en viss ljusstyrka som med en vanlig lampa. Älskar wake-up funktionen, sjukt bra komplement till väckningen. Jag kan rabbla upp alla funktioner och säga att de är bra men detta är redan en lång recension. Till det negativa; fungerade inte alltid att styra belysningen utanför hemmet. Skulle vilja styra inställningar för wake-up belysningen lite mer. Att bridgen måste vara inkopplad till routern hela tiden.
  Utöver det – sjukt bra produkt, jag är mer än nöjd! Rekommenderar!
 • Veldig bra
  18 dager siden
  Oppdatert : 18 dager siden
  Väldigt bra kit med lampor som följer behovet av ljusstyrka under dygnet. Riktigt bra att lamporna kan styras med mobilen!
 • Utmerket
  20 dager siden
  Älskar dessa lampor, med detta kit kan jag använda min telefon och tända och släcka. Har timer på morgonen så det tänds långsamt upp och släcks sedan lagom till att jag går hemifrån. Har långa olika funktioner, bla timer från solnedgång till soluppgång. Kan även utomlands kolla lamporna och tända och släcka så det ser ut som att jag är hemma.
  Det enda negativa är att det kan bli förvirrande för gäster som ska tända och släcka och inte vet vad detta är eller hur det fungerar. Men de lär sig fort.
  Glad att jag fått testa dessa lampor.
 • Veldig bra
  25 dager siden
  Oppdatert : 21 dager siden
  Jag har haft möjlighet att prova detta fantastiska lamppaket från Philips, och det är mycket smidigt att kunna styra lampor och sken både via app och fjärr. Och behagligt ljus för olika tillfällen. Både appen och kontrollen är väldigt användarvänliga och lätta att hantera. Det är väldigt bekvämt att kunna styra ljuset i olika rum samtidigt och att även kunna tidsinställa både uppvaknande med ljus och tändning och släckning när man till exempel är bortrest. Jag rekommenderar verkligen den här produkten.
 • Perfekt
  21 dager siden
  Oppdatert : 21 dager siden
  Jag fick hem ett Starter kit från Buzzador och har nu testat produkten i några veckor. Och jag säger bara, wow! Vad häftigt och modernt mitt hem känns nu. Jag kommer absolut att byta ut varje glödlampa här hemma. Så skönt att inte ens behöva kliva upp ur sängen för att tända lamporna i huset innan man går upp för dagen. Och sedan att anpassa ljuset i rummet efter situation gör det ännu roligare. Jag har redan nu ett "fredagsmys" ljus och Energize ljuset åker på direkt på morgonen, för att få lite extra energi. och det fungerar!
  Dock är jag lite besviken på att inte röst styrelseläget fungerar på min Android, utan det måste min sambo använda genom apple siri för att styra lamporna. Jag använder nästan bara appen, kontrollen vill inte alltid fungera direkt utan man måste klicka några gånger innan lamporna tänds.
 • Perfekt
  21 dager siden
  Fått testa detta kit via Buzzador och vi älskar det här hemma. Så smart att kunna styra allt via mobilen. Vi byter ut lampa efter lampa här hemma.
 • Perfekt
  22 dager siden
  Oppdatert : 22 dager siden
  Fått chansen att testa detta kit via Buzzador.
  Väldigt smart produkt. Fantastiskt att kunna ligga i sängen och stänga av och starta lamporna via appen. En annan bra grej är att du kan starta eller stänga av lamporna även när du inte är hemma (smart om man är bortrest och vill låtsas att man är hemma för inbrottstjuvarna). Roligt att kunna ställa in olika slags ljus för olika tillfällen.
  Rekommenderar verkligen dessa.
 • Perfekt
  22 dager siden
  Jag fick möjlighet att testa det här kittet via Buzzador och kan inte vara mer nöjd! Det går att styra färg och styrka via både appen och fjärrkontrollen man får med men även vi Siri. Nu vill jag komplettera.
 • Perfekt
  22 dager siden
  Testar detta kit via Buzzador och är toknöjd! Hade tidigare kikat på att köp Hue och vill absolut komplettera nu. Jag installerade allt själv utan problem och nu är det nästan kamp hemma om vem som ska ratta belysningen. Smidigt, säkert och så bra!
 • Bra
  23 dager siden
  I samarbete med Buzzador har vi fått möjlighet att testa detta kit som vi bara älskar.
  Så smarta funktioner med röststyrning via Siri, eller via appen men även via en kontrollpanel. Hos oss så använder vi oss mest av appen vilket passar oss bäst. Så bekvämt att inte behöva resa sig utan kan styra lyset i alla rum med bara en ”knapptryckning” eller röstkommando! Ett minus är dock att det inte medföljde nån lättförståelig men ändå omfattande instruktionsbok för alla funktioner.
 • Perfekt
  23 dager siden
  Riktigt smart produkt. Vi använder mestadels appen och inte kontrollpanelen som man kan sätta på väggen. Älskar att man kan styra lamporna med hjälp av mobilen så man enkelt kan stänga av alla lampor i hela huset med en klick eller helt enkelt med hjälp av bara din röst! Perfekt också när man är bortrest att man kan tända lampor i huset på kvällarna så det ser ut som att någon är hemma.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Har haft möjlighet att testa detta fantastiska paket. Jag och min sambo har flyttat runt lamporna och testat oss fram vart vi skulle trivas med dessa lampor. Det slutade med att de visade sig vara perfekta i vår atelje och vardagsrum. För stämningssättande belysning i vardagsrummet var perfekt i dessa tider då man inte vill ha fullkomligt nedsläckt vid filmtittande. Samtidigt så har vi våra husdjur som reagerar på vårt beteende, så vi ställde in en timer på dämpande belysning, även djuren blev lugnare och rent av gick och la sig för kvällen när vi då "släckte ner".

  Riktigt lättanvänd produkt, inga direkt instruktioner behövdes gå igenom vid installationer utan det var bara plugga in och köra. Jag visade min sambo alla funktioner och hon använder dessa hela tiden numera. Elegant design och blir inte så skrikig att montera in i befintliga taklampor. Avger riktigt bra sken efter behov.
 • Utmerket
  1 måned siden
  Fantastiskt kit! Min man älskar detta och tänder lampor mest hela dagarna. Jag älskar att jag kan koppla lamporna till Siri och kan be henne tända i det ljus i det rum jag önskar. Jag gillar också att det går att dimra lamporna precis som man önskar. Det går att få kallt ljus, varmt ljus eller något däremellan. Jag rekommenderar verkligen dessa lampor!
 • Utmerket
  1 måned siden
  Fick testa dennna via Buzzador. Jag tycker helt enkelt att denna produkt passar alla. Mycket enkel att använda och starta upp. Här hemma använder vi den rätt mycket för att slippa ända själva på morgonen. Sen vet man när man går till jobbet och ställt in den tiden på släckning. Så man behöver inte tänka på att man glömt släcka. Om man mot förmodan kommer på att man inte släckt när man är från hemmet kan man bara ansluta direkt mot appen som kopplar upp sig mot hubben. I mitt tycke en bra produkt med lätta inställningar.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Underbart kit!
  Väldigt enkel att installera och använda.
  Perfekt att man kan styra och lägga in fler lampor eller kontroller direkt i mobilen.
  Bara att plugga in i routern, ta hem appen och kära igång. Enklare blir det inte.
  Skapa den perfekta ljusstämmningen för massa olika situationer. Allt ifrån mys framför tvn, till den ljusa för konsentration.
  Bäst av allt är att man kan styra lamporna med mobilen, även när man är på jobbet. Så när det är mörkt ute så kan man starta lamporna i valfritt rum för att få ljust när man kommer hem.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Hela familjen är nöjd med de här lamporna. Perfekt att kunna ändra från varmt till kallt ljus och att alla lampor går att dimra!
  I dotterns rum fungerar taklampan nu även som wake up lampa, så smidigt!
  Appen är lätt att förstå. Hade dock velat ha bättre instruktioner innan man lärt sig allt.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Nu har jag testat denna produkt under en period och kan säga att jag är mer än nöjd. Det är en väldigt bra produkt och jag älskar att man kan redigera ljusstrycka men också dimern. Appen ger en variation av funktioner och jag har testat varenda en av dem, min personliga favorit är Savana Sunset funktionen.

  Jag skulle absolut rekomendera produkten för den person som älskar teknologi och variation. Passar både äldre och lite yngre barn då menyn inte är komplicerad.

  Produkten har jag fått genom ett samarbete med Buzzador.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Så himla smart, nu kan jag styra belysningen via appen på min smartphone. Inga problem att installera. Älskar det olika ljusen som man kan justera efter vilken stämning man vill ha i huset! Rekommenderas
 • Utmerket
  1 måned siden
  Jättebra startkit. Dock saknar jag en lättare instruktionsbok. Info om hur du ska göra finns på hemsidan men det hade varit bra med instruktioner på papper med.
  Jättefina ljussken, smidig dimmer och lättanvänd kontroll som du bara klistrar på väggen.
  Superbra produkt!
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Imponerande intryck. Med Philips Hue-appen kan jag ställa in lamporna för varje rum. Jag kan välja olika ”teman” på belysningen, något som är extra skönt när det gäller belysningen i sovrummet. För att ge bäst effekt ska man inte använda philips hue tillsammans med en vanlig dimmer i väggen pga att livslängden på lamporna kan gå ner mycket. Jag provade därför tillfälligt i sovrummet, och satte samtidigt i två lampor i mina golvlampor i vardagsrummet. Med appen kan jag sätta upp olika rutiner, bland annat styra lamporna när jag inte är hemma, jag kan skifta mellan varmt och kallt ljus, skapa olika "teman" med mera. Det var lätt att installera paketet, nackdelen tycker jag är switchen som för mig inte gått att använda då den inte svarar på lamporna. I det stora hela - gillar du "smarta hemmet" konceptet, tycker jag du ska ge det en ärlig chans. Det är kul, samtidigt som du styr belysningen så det blir behagligt för just dig.
 • Utmerket
  9 mån siden
  Oppdatert : 9 mån siden
  Perfekt än så länge!

  Skulle vara riktigt nice med ett "moonlight"-läge på alla hua-lampor men det är nog tyvärr kört. Hade även varit nice att kunna välja hur den ska göra vid bruten ström till nätet, att gå till 100% ljusstyrka är en giltigt variant men en del vill nog att den skulle gå tillbaka till tidigare inställning.