Philips Hue White Ambiance 6500K 800lm E27 10,5W (Kan dimmes)

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Philips Lyskilder (365)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (9.09)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Utmerket
  1 måned siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg testet dette produktet. Kjempe fornøyd med både lyset, kontrollen. Anbefales.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Har testet hue White ambience i samarbeid med Buzzador. En helt fantastisk løsning vi kommer til å fortsette med. Anbefales:)
 • Utmerket
  1 måned siden
  I samarbeid med buzzador har jeg fått testet dette produktet. Godt lys som er dimmbare, også bonus med fjernkontroll. Favoritt!
 • Perfekt
  1 måned siden
  I sammarbeid med Buzzador så har jeg fått muligheten til å prøve ut dette produktet. Helt siden jeg har fått muligheten til å teste det ut, så er det noe som lett blir verende i hus. Enkelt å bruke, behagelig for øyene når man kan regulere styrke og farge. Anbefalles.
  Mh3ssa
 • Perfekt
  1 måned siden
  Veldig praktisk å kunne styre lyset med både fjernkontroll og telefon (har fått med sånn wifi-boks) Kult at de kan dimmes og praktisk med 4 forskjellige lys i en pære.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  I samarbeid med Buzzador har vi fått teste dette settet. Eldste sønnen på 14år fikk det på rommet sitt og er veldig fornøyd med å kunne styre lyset på rommet med kun en fjernkontroll. Det er også kjempe praktisk at man kun ved et tastetrykk på fjernkontrollen kan justere varmen og styrken på lyset. Enkelt å greit å endre lyset ettersom man skal gjøre lekser, slappe av, våkne, eller kvikne opp litt. Vi har innsett at lys ikke lenger bare er lys, og kunne ikke vært mer fornøyd med produktet.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Jeg var så heldig å få teste dette produktet gjennom buzzador og er utrolig fornøyd. Det finnes ikke vanskelig å bruke, bare å sette i pæra og styre med fjernkontrollen. Det er flere forskjellige hvitfarger å velge mellom, fra skarpt nesten blått lys til varmt gyllent. Har hatt en lampe over spisebordet som har plaget meg i åresvis med at den ikke kunne dimmes. Nå er lampen så mye finere og lyset utrolig behagelig til alle døgnets tider.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Vi har testet ut dette via buzzador siden før jul og vi er Veldig fornøyd! Enkelt og praktisk i bruk og alt med app er gøy. Vi kjøpte også fargepære som ble en stor hit. Vi har lontert pærene på alle rom nå og skal igså kjøpe lampe. Veldig kjelt å kunne skifte mellom varmt og kaldt lys og at det er god dimming. Liker også å vli vekt av at lyset slår seg sakte på!
 • Utmerket
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Veldig enkle å få på plass, tok litt tid å få til den som er koblet på nettet, men når den er oppe gikk ting bedre. Løsningen med Google Home var veldig kjekk, og passet oss utmerket. Godt brukt ved sofalysene. Har de i flere rom nå, og bytter et rom etter det andre over til Hue-pærer.
 • Utmerket
  2 mån siden
  Jeg fikk teste Philips Hue i samarbeid med Buzzador. Fleksibelt system som er kompatibelt med mange andre enheter og smarthus styringer. Gir godt lys og virker solid. Mulighet til å få flere hvitnyanser, og pæren kan i tillegg dimmes. Godt fornøyd med dette produktet.
 • Veldig bra
  2 mån siden
  Strålende fornøyd med å prøve dette i samarbeid med Buzzador. Veldig enkelt å koble opp og man kan knytte flere pærer til. Fint at man kan dimme lyset etter stemning - man kan ha leselys, lys for konsentrasjon, kveldslys og flere andre.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Philips Hue er så bra! Vi har testet Philips Hue i samarbeid med Buzzador en stund nå!
  Vi er kjempe fornøyd hos oss. Dette kitet med Lyspære og fjernkontroll er veldig enkelt å sette opp. Det er bokstavlig talt bare å koble til å starte å bruke. Alle i huset forstår fjernkontrollen (Fra 3 og opp over). Det gir i tillegg veldig fint lys, enten man skal gjøre lekser, slappe av med dempet lys eller trenger litt sterkere lys til leking og lesing. Kan anbefale Philips hue på det sterkeste. Enkelt å bruke, enkelt å utvide.

  Vi har i tillegg testet dette med Philips hue White Start kit med 3 pærer og en hub, og har i kjøpt oss flere pærer utenom. Vi har planer om å gjøre alle lys i huset smarte med Philips hue, og alle muligheter det gir, med bevegelses sensorer, tidsstyring osv.

  Det er enkelt oppsett på alt, enkelt å utvide, enkelt å styre. Genialt at serialnummeret står direkte på pærene. Det fungerer også veldig fint sammen med Google Home.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Har testa denne lyspæren og kontroll i samarbeid med buzzador Norge. Er til dags dato, etter ca rett over 1 mnd testing veldig fornøyd med denne type løsning. En enkel måte å få lys i hus som kan dimmes uten behov for elektriker. Anbefales på det varmeste!
 • Utmerket
  2 mån siden
  Har når testet dette produktet i en måneds tid gjennom buzzador. Har koblet det opp mot google home, og vekslet mellom å styre det fra app, google home og fjernkontroll.
  Det var lett å koble opp, og appen gir mange styringsmuligheter. Litt jobb å stille inn alle lyspærene til hvert enkelt rom. Lyspærene var nesten for store til taklampene mine, men det gikk akkurat. Fint at man kan skru lysbryteren av og på for å skru på lyset dersom man er på et rom uten å ha med mobil eller fjernkontroll. Har hatt på "routine" som gjør at lysene skrur seg av når jeg drar og på når jeg kommer hjem, dette har stort sett fungert bra. Bra dimming og fint å kunne stille inn på akkurat så kaldt/varmt lys man ønsker. Gleder meg til å bytte ut fler av lyspærene i leiligheten med lyspærer fra philips hue. Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Talestyring gjennom google home kan bli bedre, men det er vel først og fremst hos google home denne jobben må gjøres.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Jeg er svært fornøyd med produktet! Har nå disse lyspærene i både stuen og på soverommet. Veldig greit å kunne dimme lyset fra sengekanten, i stedet for å røyse seg for å gjøre det på lysbryteren. Man tar bare med seg panelet når man går å legger seg.

  Jeg har også koblet de opp mot google home. Svært tilfredsstillende å be google skru oå lysene for meg :)
 • Utmerket
  2 mån siden
  I samarbeid med Buzzador.no fikk jeg lov til å prøve philips hue white ambience 6500k 800lm e27 10,5w. Et enkelt sett som blir levert med en bryter og en e27 pære. Ved åpning av pakken, får du veiledning om hvordan du kan koble den opp direkte. Det er altså ikke noe hokuspokus for å sette opp, bare plug and play.

  Når pæren er koblet inn i lampe, skru på bryter og bruk den medfølgende fjernkontrollen for å styre lyset. Et fantastisk alternativ dersom man ikke har dimmerbryter på vegg. Det finnes flere moduser fra kaldt til varmt lys og det går å dimme alle etter eget ønske.

  Ikke bare er det et heftig produkt, som er svært enkelt å koble opp, det er moderne og du vil elske det. Det eneste jeg reagerer på er prisen på pærene. Men det er dette som er forskjellen mellom vanlige pærer og zigbee pærer. Du betaler ikke for en "pære", du betaler faktisk for et elektrisk produkt som du får levert med garanti. Philips har derfor forsikret deg med et produkt av høy kvalitet. Og vis du ser på levetiden til pærene, så er dette en liten bagatell.

  Notér : ønsker du å styre pærer med smarttelefon, trenger du en bridge. Den finnes på mange steder.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Var så heldig å få teste ut dette settet i samarbeid med Buzzador, og er strålende fornøyd! Philips Hue kobles så enkelt opp at nærmest alle kan få det til uten problemer. Helt nydelig med nye lysbrytere som festes enkelt hvor enn du måtte ønske da de festes med teip som holder godt. Dimme, bytte til dagslys, gulere lys på kveld for avslapping eller full styrke slik at en kan konsentrere seg over tid uten å bli sliten i øynene. Ekstra pluss med 6500K, dette er nemlig en god erstatning for plantelys :) Anbefales for alle som ønsker enkel lysbetjening eller mer avansert automatisering av hjemmet :)
 • Perfekt
  2 mån siden
  Supert produkt!
  Veldig lett å sette seg inn i hvordan det fungerer samt å koble sammen med Google home.
  Det mest behagelige lyset vi har hatt hjemme.
  Helt perfekt lys til hver anledning!
  Funksjonen hvor vi kan sette på lyset hjemme fra appen når vi er på jobb er veldig fint for oss som har hund.
 • Utmerket
  3 mån siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg vært så heldig og fått lov teste dette produktet i en periode og kan si at jeg er mer enn fornøyd. Dette er ett produkt av god kvalitet og enkel å montere. Appen gir en rekke funksjoner, og jeg har testet alle og er kjempefornøyd. Jeg har koblet dette opp mot min Google Home og det gir en fantastisk opplevelse og enkel utførelse.

  Jeg anbefaler produktet til personen som elsker teknologi og variasjon. Passer for alle aldersgrupper.
 • Utmerket
  3 mån siden
  Enkelt å sette opp og pæren gir en fin belysning. Vi har ikke dimming i det elektriske anlegget vårt, så det var flott å få muligheten til å justere belysnigen mer. Hadde pæren i seg selv vært litt finere å se på, slik at den kunne vært i lamper med gjennomsiktig kuppel, hadde dette blitt full score. Uansett vil jeg si dette er et godg kjøp!
 • Veldig bra
  3 mån siden
  Superenkelt oppsett! Fint å kunne endre fargetoner samt lysstyrke på lyset. Anbefales!
 • Perfekt
  3 mån siden
  Fungerer helt utmerket til å dimme en lampe og endre fargen på lyset. Enkelt å sette opp. kommer til å kjøpe flere.
 • Veldig bra
  3 mån siden
  Dette produktet fungerer utmerket til å kunne dimme belysningen til passe nivå og endre fargetonen til behagelige fargetoner. Enkelt å sette opp og kan også brukes sammen med mobiltelefonen.
 • Perfekt
  3 mån siden
  Kjempefornøyd med produktet, veldig enkelt å bruke sammen med tilhørende app. Kan dimmes og stille inn selv, eller bruke de forhåndinnstilte "stemningene". Kan også styres fra hvor enn du måtte befinne deg, og du kan bruke den til å bli vekt av en stigende soloppgang. Her kan man ha det mye moro :)
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Veldig bra
  1 måned siden
  Så himla nöjd med mina Philips Hue! Skulle inte klara mig utan dom och älskar möjligheten att både kunna dimmra och att kunna ändra vitbalansen i ljuset då det är något jag är väldigt kinkig med. Ett minus för att lamporna har knäpp form och därmed inte passar i alla lampskärmar etc. Annars full pott!
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Mycket nöjd! Enkla att installera och använda som tex nattlampa. Panelen gör det enkelt att snabbt kunna ändra styrka och färg på ljuset vid tex amning.
 • Middels
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Cool produkt, helt ok installation! Bra när det funkar och är klart!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Den gjorde sitt jobb! :) Skönt att styra belysningen från avstånd. Perfekt med olika ljus!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Så himla bra produkt! Appen gör det enkelt att styra belysningen i hemmet efter tillfälle. Enkel app att använda sig av dessutom. Tummen upp!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Så enkelt och smidigt! Älskar denna produkt.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Supernöjd med hela detta set som jag fick hem i samband med buzzador. Funkar perfekt och enkelt, smidigt med appen oxå.
 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Har fått möjlighet att prova detta kit genom buzzador med ett starter kit. Detta komplement-kit var helt oslagbart att komplettera med. Lätt att sammankoppla till hubben för de andra kitet. Och detta kit fungerade direkt ur kartongen så det var bara tuta och köra. Elegant design som smälter in med befintliga taklampor i hemmet, avger ett riktigt bra sken efter behov. Denna installerades i taket av vår ateljé hemma och beroende på syssla så kan du få det ljus som önskas. Funderar på att skaffa dessa med räckhåll till utomhuslampor faktiskt.
 • Utmerket
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Superbra produktpaket som en fin start och perfekt att man även kan köpa till fler. Enkelt att manövrar i appen och jag är supernöjd med dem. Det är verkligen en toppmodern produkt som jag hoppas på att få se mer innovationer av i framtiden!
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Supernöjd. Toppen att kunna ändra ljus efter behov!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Bra komplement till appen och kunna styra med knappar. Perfekt att kunna ta loss kontrollen.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Toppenprodukt. Enkel att "installera" och använda. Även riktigt bra att kunna styra lamporna genom telefonen när man är borta och kan komma hem till ett upplyst hem. Blir att köpa till fler lampor och tillbehör till fler delar av hemmet. Rekommenderas!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Jag är mer än nöjd med Hue, att kunna automatisera mitt hem har länge varit ett mål fram tills nu. En av de bästa funktionerna med Hue-lamporna är i mitt tycke att du kan automatisera lamporna så att de släcks automatiskt när du lämnar ditt hem samt tänds så snart du gör entre i ditt hem igen.
 • Utmerket
  2 mån siden
  Helt klart en toppengrej! Älskar att kunna välja ljus efter behov och humör. Så himla nöjd att jag fått testa detta via Buzzador.
 • Utmerket
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Jag har fått chansen att testa denna lampa genom Buzzador och kan inte vara annat än nöjd.Att det går att ställa styrka och färgtemperatur enkelt gör ju att användningsområdet ökar markant. Från mysbelysning till städljus på ett kick. Kommer defintivt skaffa fler med mindre sockel också. Kan varmt rekommendera att köpa ett helt system så det går att styra lamporna via mobilen och lägga in wake-up funktioner och tidsinställningar.
 • Meget dårlig
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Vi är så nöjda med våra nya lampor, så smidigt att kunna dimra utan att behöva köpa ny dosa och att jag själv kunde koppla in dom utan hjälp från maken 👏🏼 sen att även kunna styra från appen och att kunna välja vilket ljus man vill ha, wow alltså! 😊
 • Veldig bra
  2 mån siden
  Fick nöjet att testa min produkt med Buzzado dock ag fick tyvärr inte min produkt att fungera optimalt då jag redan har dimmer installerad,
  Dock är produkten väldigt smidig att koppla in, Det som jag inte tyckte var så bra är att "bridgen" inte har wifi stöd och måste alltid vara inkopplad med nätverkskabel.
  En super bra funktion var att man kan ställa in när lamporna tänds så det blir som en "Wake up-light" man kan även ställa in så olika dimmer sken som mer vitt ljus eller mer gult,
 • Perfekt
  2 mån siden
  Supernöjd med denna. Smidigt att kunna styra via appen och välja vilket sken man vill ha
 • Utmerket
  2 mån siden
  Fått chansen att testa detta kit via Buzzador.

  Föredömligt lätt att komma igång med, bara att skruva i lampan och lägga till den med Philips hue appen. Detta kit fick ersätta en installation av dimmer så verkligen tidsbesparande och smidigt.

  Kan rekommenderas.
 • Perfekt
  2 mån siden
  Grym produkt, smart med löstagbar kontroll med dimmerfunktion. Behöver ej resa sig, tappar man bort kontrollen > går att styra med mobilen.

  Ingen elektriker behövs, bara plugga in och köra!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Jag fick hem denna produkt tillsammans med startkitet genom Buzzador och har nu använt den i en månad. Jag älskar att man kan styra sina lampor med ett enkelt knapptryck och ändra ljusstyrka och färg efter humör. Genom att ha startkitet som en grund, där man får med en brygga, så kan man även ställa in sina lampor med mobilen, rekommenderar starkt! Men om man inte vill ha den funktionen går det lika bra att använda den medföljande fjärrkontrollen som har 4 olika stämningsljus och såklart en dimfunktion. Kan varmt rekommendera denna!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Är tacksam att jag fått prova denna produkt och rekommenderar starkt. Har kopplat detta med en bridge så jag kan tända lampan via en app på mobilen när jag är på väg hem. Hur smidigt som helst!
 • Utmerket
  2 mån siden
  Fick hem denna produkt I ett samarbete med buzzador. Jag är så otroligt tacksam och nöjd att jag fått prova detta. Detta system är helt fantastiskt! Jag rekommenderar de starkt!
 • Perfekt
  2 mån siden
  Jag fick hem denna produkt genom ett samarbete med Buzzador och har haft den i en månad nu. Det är en riktigt bra produkt med många funktioner mer än bra belysning.
  (Jag kopplade ihop denna med ett annat kit från Philips där man fick med bridgen så jag kunde styra denna via app också, rekommenderar det!)
  Bra ljus med stor variation även om du använder kontrollen och inte appen. En lampa räcker långt! Sjukt bra produkt, jag är mer än nöjd! Rekommenderar absolut!
 • Veldig bra
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Väldigt bra kit som ger ett härligt sken. Smidigt att man kan styra lamporna med mobilen!
 • Utmerket
  2 mån siden
  Detta tillsammans med starterkit är perfekt! Har haft möjlighet att testa denna lampa och starterkitet. Denna lampa själv är inte lika bra som tillsammans med starterkit, denna lampa själv kan du inte styra via appen. Älskar Philips lampor och funkar fint, inte haft ett enda problem med dem. Enkla att installera.