Nokia 7 Plus 64GB

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Nokia Mobiltelefoner (49)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.47)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Veldig bra
  24 dager siden
  Dette er avgjort mye telefon for pengene. Designen svart/kobber er veldig innovativ og framtredende. Imidlertid tar den ikke tronen for mest mobil pr. krone fra Motorola.

  Siden de fleste gir denne telefonen gode skussmål, er det også på sin plass å si hva som ikke er bra med telefonen. Eller rettere sagt Android. Dette er en Android one telefon. Grovt fortalt betyr det at Nokia har et minimum av egen software installert på telefonen.
  Det betyr også at det er Android som bestemmer over telefonens hardware. Dette er dessverre det som trekker ned mest.
  Jeg er en Android-fan, fordi det for det meste fungerer glimrende. Men her blir det klumsete. Bare etter noen få dagers bruk er det veldig tydelig at telefonen "fryser". Noen ganger så mye at telefonen må slås av for å virke igjen. Ellers bare vanlige småfrysninger der det holder med å trykke på av og på igjen.
  Et dypdykk i internettet viste at jeg ikke er den eneste som opplever problemet. Det dreier seg ikke om hardwarefeil, men softwarefeil. Eller, ikke feil heller, men mer at software ikke er tilpasset denne telefonens hardware. Android krever mer av telefonen enn den klarer å levere rent harwaremessig.

  Eneste valget var derfor å slå av noen kjørende prosesser som åpenbart var veldig krevende for telefonen, og dette løste problemet. Det er prosesser jeg heller ikke har behov for å ha kjørende.
 • Utmerket
  4 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Meget god telefon for pengene.