Harman Kardon Onyx Studio 5

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Harman Kardon Mobilhøyttalere (12)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (6.83)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Lyden på denne lille tingen her er veldig overraskende. Bassen rister gulvet veldig og de lyse tonene høres helt perfekte ut. Prisen, som noen sa tidligere, er kanskje kunstig, men 3 490kr er fortsatt billig for en slik høyttaler. Jeg kjøpte min for 1490kr og det var vært hvert øre. Bare et tips: Man burde prøve høyttaleren man skriver dårlig om før man skriver. Også en annen ting, de fleste kjente høyttaler produsenter har råd til å kutte prisen sin med over 50%. Det koster ikke mye å produsere slike ting og for store produsent som harman/kardon er ikke dette noe problem. Det kan hende at de ikke tjente mye fra 1490kr, men de mistet ingen ting heller.
 • Dårlig
  3 mån siden
  Dette er et kunstig priset produkt som ofte legges til i pakke deals for å gi et inntrykk av at kunden har gjort et varp. Bare søk på HK onyx fra 1-5 og man finner den virkelige prisen. (skal sies at prisjakt fører kun data tilbake til 4) det finnes forøvrig andre som beholder prisdata lengre uten å nevne navn.

  Ingen firma har råd til å dumpe prisen over 200% 10+ ganger i året såfremt det ikke er kunstig priset.

  Onyx 3 har rekord... orket ikke å telle:P onyx 4 kun 12 ganger 240% pris-drop *ler* Produktet virker, men det er likevel lureri av forbruker og i mine øyne lite pent :P
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Utmerket
  3 mån siden
  10 poäng finns ju inte! Men denna produkt är design mässigt en snygg detalj där den står. Ljudet är utmärkt och basen fyller rummet exakt så som jag vill att den skall göra.

  Givet köp.
 • Utmerket
  3 mån siden
  Hmmm tror jag har köpt en damväska med inbyggt ljud utan förvaringsutrymme, eller så är det en ultraportabel högtalare som känns som en damväska... svårt det här.

  Har precis packat upp den och börjat köra in den och det är riktigt trevligt ljud i den. Fyller ett vardagsrum rätt bra. Läste någonstans att dom tyckte den är basig men det är inget jag har märkt av när jag spelar ABBA och A-Ha... Testade lite Armin Van B och där kom basen fram.

  Har inte många andra bärbara högtalare att jämföra med men den låter bättre än både Urbanears stammen som jag fick med en telefon och Exibel DM96c som jag fick i present.

  Jätte nöjd! Gav 1450:- på blackfriday.