Panasonic RP-HD605

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Panasonic Hodetelefoner (48)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.40)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Utmerket
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  I samarbeid med Buzzador og Panasonic har jeg fått gleden av å teste disse øretelefonene. Jeg har brukt de både i hjemmet, på reise og på trening, og jeg er meget fornøyd med både kvalitet, komfort og batteritid. De sitter meget godt på hodet, og de myke putene gjør at de sitter behagelig på. Lyden er klokkeren, og funksjonen med å dempe lyden ved å holde hånden over høyreøreklokke er meget hendig. God støyreduksjon! Anbefales!
 • Utmerket
  1 måned siden
  I samarbeid med Panasonic har eg vore så heldig å fått testet desse hodetelefonane. Dei har vorte nytta til å høyre musikk og lydbok heime i huset, på bussen, på tur og i bil. Min sønn på 14 år er den som har nytta dei mest. Han er veldig fornøyd med lydkvaliteten "Dei er knallgod på lyd" Hodetelefonane er meget behagelige å ha på. Eineste som kunne vore litt betre er lyddempinga.
 • Utmerket
  2 mån siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  I samarbeid med panasonic har min sønn, som er MEGET sensitiv på lyd & følsom i.f.t. komfort når det kommer til headsett, fått prøve ut PANASONIC RP-HD605 øreklokker.
  Med dette føler han faktisk at han kan «tune ut» & nyte musikken uten forstyrrelser på offentlig transportmidler. (- noe han er avhengig av, for å takle mengden mennesker & støy/lydinntrykk hver dag).
  Øreklokkene presser/trykker ikke unødig på hodet, & de har en passelig support rundt ørene.
  Han er videre imponert over lydkvaliteten, & sier basisfunksjonene er bedre enn på de fleste headsett (- han har prøvd et par…).
  Øyeblikkelig Bluetooth tilkobling (- ingen forsinkelser!), & strategisk plasserte knapper, gjør at det er enkelt å bruke, & lett å venne seg til (- ikke noe unødvendig dill-dall!)
 • Veldig bra
  2 mån siden
  I samarbeide me Panasonic har jeg testet disse .
  Flott design og lett å ha på. Klar lyd med lett betjening når man lærer seg dette . Syns de er i overkant tette så man blir veldig varm der hvor polstringen sitter. Denne kunne med fordel hatt noe slags ventilering eller noe slikt. Stilfullt etui som er god beskyttelse på om man har de med seg i veske eller sekk.
  Er ellers meget fornøyd med produktet.
 • Veldig bra
  2 mån siden
  I samarbeid med Panasonic har jeg fått teste trådløse hodetelefoner av typen RP-HD605.

  Førsteinntrykket når jeg pakket de opp var veldig bra. Etuiet var stilrent og kompakt. Selve hodetelefonene ser solide ut, og jeg likte at de "brettes" sammen ved oppbevaring i etuiet. Veldig enkel tilkobling via bluetooth. Multifunksjonsknapper som kjennes solide ut og har god respons. Brukte litt tid på å lære de ulike funksjonene til de enkelte knappene, men fornøyd når jeg fikk "teken" på det. Veldig fornøyd med at man kan sette ulike nivåer på lyddempingen (3 ulike nivåer). Høyre øreklokke fungerer også som en"knapp", som ved å dekkes til med håndflata demper lyden i hodetelefonene, og forsterker lyder fra omgivelsene. Dette gjør at man kan kommunisere med andre uten å måtte skru av/ta av hodetelefonene.

  Jeg oppfatter lyden som klar og god, med fin "punch" på medier med behov for litt røffere lyd. Har brukt den både til å lytte til musikk, se på film og serier. Jeg syns også at batteritiden er god, noe jeg anser som viktig for trådløse hodetelefoner.

  Når det gjelder komfort og passform, er jeg imidlertid ikke like fornøyd med disse som jeg har vært med tilsvarende hodetelefoner fra for eksempel Bose. Jeg opplever de som litt for stramme rundt ørepartiet når jeg har brukt de over lengre tid. Min samboer opplever paddingen som litt for myk, slik at etter noe tids bruk kan det føles som øret ligger for tett inntil høyttalerelementet. Dette kan oppleves som litt ubehagelig.

  Alt i alt er jeg fornøyd med disse hodetelefonene.
 • Utmerket
  2 mån siden
  I samarbeid med Panasonic fikk jeg teste ut denne varen til redusert pris mot å gjøre en ærlig produktanmelding.

  De er mitt beste selskap på den daglige togturen til jobb. De tre nivåene av støyreduksjon betyr at jeg kan velge hvor mye av omverdenen jeg vil la inn.

  Jeg er veldig fornøyd med produktet og bruker det ofte.
 • Veldig bra
  2 mån siden
  I samarbeid med Panasonic.
  Jeg fikk teste ut denne varen til redusert pris mot å gjøre en ærlig produktanmelding.

  Produktet kommer fint innpakket i eske som inneholder etui med øreklokker og tilbehør. Av tilbehør er det kun en enkel micro USB ladekabel (ingen lader) og et minijack flyadapter. Jeg hadde likt bedre USB C tilkobling og gjerne en lader med i pakken.

  Selve øreklokkene ser bra ut og virker til å være av god byggekvalitet. Passform er meget bra, med greie justeringsmuligheter.

  Betjening er ok, men det krever litt tilvenning å bruke knappene. En ulempe jeg oppdaget er at under visse omstendigheter så kan volumbryteren aktiveres om en legger hode på en pute f.eks. + for at det er mulighet til å bruke minijack tilkobling om en ønsker det.

  Tilkobling til blåtann enheter fungerer meget godt, og sålangt har batterikapasitet vært mer enn god nok for mitt bruk.

  Lydkvalitet fremstår som god til meget god, særlig god bassfylde.

  Støydempingen er mulig å justere i tre trinn. Kraftigste støydemping gir litt for mye sus for min del, men trinn 2 er et godt kompromi. Liker også funksjonen der en legger en hånd på høyre øre for å deaktivere støydemping og høre hva som skjer rundt en.
 • Utmerket
  2 mån siden
  I samarbeid med Panasonic har jeg hatt gleden av å teste ut trådløse hodetelefoner RP-HD605. Førsteinntrykket når man pakker opp er bra, de ligger fint pakket sammen i et greit lite etui. Sitter godt på hodet på grunn av puten på bøylen. Øreklokkene er behagelig å ha på i lengre perioder. Kobler seg fint opp og av på bluetooth.
  Fine å snakke med i mobilen brukt som trådløst headset. Lyddempingen er bra, men ikke 100%. Lyddempingen i seg selv generer litt susestøy, når den står på maks støydemping. Det legges mest merke til når man hører på mer «stille» sanger og når det ikke er lyd. Hører man på musikk med trøkk i, så merkes det ikke. God og detaljert lyd. God og presis bass.
  De er lette å justere med knappene på øreklokken.
  Liker muligheten til å legge hånden på den ene øreklokken, for å ta inn verden utenfor ved at musikken blir dempet når man blir pratet til.
  Sammenlignet med Sony WH-1000XM2, så når de ikke riktig helt opp, men de er så absolutt i det øvre sjiktet. Liker det enkle og elegante utseende. Jeg er godt fornøyd med dem.
 • Veldig bra
  2 mån siden
  I samarbeid med Panasonic fikk jeg prøve disse til redusert pris. Gode hodetelefoner, sitter godt på. Lett å betjene, og lett å bytte fra ulike lydkilder. Slipper inn lite støy utenfra.
  God lyd. Grei kvalitet på mikrofon ved telefonanrop.