Prisjakt
NordicFeel.no
  • Bredt utvalg
  • Gratis frakt
  • God service
2.8OK
2 anmeldelser
Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.
Gjestebruker
UtmerketEndret 6 måneder siden

Sjekket anmeldelser og forventet lang leveringstid fra NordicFeel. ..Noen advarte om å kjøpe ekspresslevering (+19kr/Bring) i anmeldelser. Bestilte sent onsdag kveld (20.sept), og fikk da forventet/estimert levering 26.sept, men fikk pakken (fra Sverige) allerede i dag 22.sept! Super-raskt og alt riktig i forsendelsen! 👌🎖️

Gjestebruker
ForferdeligEndret 6 måneder siden

De reklamerer at man får gave med på kjøpet for det som jeg bestilte, men det fikk ikke jeg. Når jeg kontaktet de for dette så ble svaret at det ikke gjelder akkurat dette produktet selv om de viser det på bildet!

d
drristanovic
1 anmeldelse
Forferdelig3 år siden

Dårlig kundebehandling. Lang leveringstid. Hold deg unna!

S
Shookie
2 anmeldelser
Utmerket3 år siden

Folk må ha vært veldig uheldig med Nordicfeel, ser jeg... Har det siste året bestilt varer hos Nordicfeel uten noen som helst problemer. Det er normal sendetid på pakkene dems, enda jeg bor langt i gokk. Varene dems er genuine ut fra mine erfaringer og søk. Gode priser sammenlignet med andre steder, faktisk. Flott med detaljerte varebeskrivelser. Om det er NOE de kan bli bedre på, så må det være å pakke/tette igjen pakkene dems litt bedre/tettere, men når det er sagt, så har jeg ikke hatt noen problemer med varene av den grunn. Ingen lekkasjer eller skader, altså. All in all, så er man veldig fornøyd med Nordicfeel anno januar 2021. Anbefales.

V
Vimme
1 anmeldelse
Forferdelig3 år siden

Bestilte 1 liter med Tea Tree Special Shampoo. Dette ifm. Black Friday da de hadde det beste tilbudet. Lite hjelper det med gratis frakt og forsendelse levert til avtalt tid når produktet ikke sikres. Halve flasken var lekket ut. Den var pakket i en forfengelig og pyntet eske NordicFeel har i standardiserte størrelser. Uheldig når eskene ikke passer produktet, og blir liggende løs der esken inneholder mer luft enn gods. Skader oppstår, og bidraget til en bærekraftig forsendelse bortfaller. All handel hos NordicFeel frarådes på det aller sterkeste.

Svar innen NordicFeel.no:2021-01-21
Hej Vad tråkigt att höra att du hade en dålig upplevelse med din leverans, du får gärna kontakta vår kundtjänst med ordernummer så hjälper vi gärna dig vidare med ärendet. Vi på Nordicfeel önskar dig en fortsatt fin dag!
d
darspe
1 anmeldelse
UtmerketEndret 6 år siden

Rask levering, billig pris og gratis frakt. Topp

Gjestebruker
UtmerketEndret 6 år siden

Fast delivery and product as expected and well packed. Would for sure buy with them again.

R
Runarv
2 anmeldelser
UtmerketEndret 7 år siden

Rask levering, gratis frakt og svært gode priser. Jeg har nå benyttet denne nettbutikken flere ganger, og har kun gode tilbakemeldinger. og til info var varen jeg har fått har alltid vært med forsegling og original vare. (Da det har vært noen meldinger om det motsatte i andre omtaler tidligere)

Gjestebruker
UtmerketEndret 7 år siden

Rask levering, billig pris og stort utvalg! Anbefales

A
Asestar
42 anmeldelser
ForferdeligEndret 8 år siden

Falske Perfymer! Kjøpte 3 parfymer fra NordicFeel. Det jeg fikk var mildt sagt elendig. Alle pakningene var uten forsegling og åpenbart vært åpnet. 2 av 3 hadde små skraper på etikettene og flaskene, enten fra demo bruk eller påfyll. På en av kunne jeg se merker i sprøyten noe som er indikasjon på juks. Alle var merket med Made In Spain, selv om de vanligvis er laget i Frankrike og Italia.

Om butikken

NordicFeel.no

Prisene vises i NOK på butikkens side.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

www.nordicfeel.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: NORDIC WEB TRADING

Organisasjonsnummer: 998179742