Prisjakt

Andreas K

Ble med 2022-09-17
7
Bidrag
1
Nyttige stemmer
Power
Bra
(500+)
A
Andreas K
7 anmeldelser
DårligEndret ett år siden

På mine 32 år har jeg handlet av Power 4 ganger. Jeg har dessverre ikke så alt for mye positivt å si. Første gangen handlet jeg på Power Svinesundsparken. Defekt vare og butikken nektet meg retur dagen etter fordi jeg hadde kastet emballasjen - direkte brudd på kjøpsloven altså. Aller siste gangen jeg handlet av Power var forrige uke. Jeg skulle kjøpe en JBL Bar 5.0 på outlet. Valgte å kjøre en klikk og hent på nettsiden dems - med henting på Power Alnabru. Noe sa meg at "Dette går umulig bra? Har jeg glemt hvem jeg handler hos?". Derfor kontaktet jeg kundeservice på nettsiden. Jeg ville forsikre meg om at jeg slapp bomtur helt til Alnabru da jeg kun var interessert i soundbaren hvis tilbehør for oppheng til vegg var inkludert. Medarbeideren på chaten lovet og bekreftet skriftlig at alt tilbehør skulle følge med og at han hadde sjekket opp direkte med butikken. Du kan jo gjette hva som skjedde? Jeg reiste helt til Alnabru og produktet hadde ikke en gang lydkabel inkludert. Damen i kassen sa det var "unormalt" at dette skulle medfølge og så dumt på meg når jeg viste spec-siden til produktet og "Whats included in the box". Hun himlet med øya når jeg viste chat-loggen fra kundeservice der medarbeideren skrifltig bekrefte om kontakt med butikken om ordren min. Etter å ha belært meg om soundbars og hvor "Lite sannsynlig" det er for at "sånt tilbehør følger med" fikk jeg hele 200kr i avslag på lydplanka.... Køen bak meg begynte å bli lang og dum som jeg var kjøpte jeg lydplanka. Etter å ha kommet meg hjem, plassert lydplanken på gulvet siden tilbehør for vegghenging ikke var inkludert som lovet finner jeg ut at lydplanka er defekt. De har ikke en gang sjekket at produktet fungerer ved utsalg av outlet-varen. Jeg tar på meg det absolutte mest strengeste blikket jeg eier tilbake til butikken, får pengene refundert og bestemmer meg for at dette var absolutt siste gangen jeg handler av norges mest useriøse elektronikksjappe. Oppkastlyd.

JBL Bar 5.0
Full Star 1
3
(2)
A
Andreas K
7 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år siden

Leketøy. Hadde denne i stua i et døgn og hatet hvert sekund. Anbefaler Sonos Beam 2 gen i stedet.

ON by NetOnNet Stick Vacuum 10 Trådløs
Full Star 1
2.4
(5)
999 ,-
A
Andreas K
7 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år siden

Overaskende mye vare for pengene. Bruker denne hver dag i hybelen min. Bruk kun denne med turbofunksjonen ellers vil den ikke suge opp spesielt mye. Veldig fornøyd ellers. Med tanke på den lave prisen så er det noen forhåndsregler: 1. Teip godt med pakketeip på skjøtene til staven som går ned til munnstykket. Staven er laget i billig plast og av erfaring (les anmeldelser på netonnet) vil staven knekke til slutt. 2. Ikke forvent at batteriet skal vare lenger enn 5-10 minutter pr ladning 3. Etter 2 års tid vil batteriet bli oppbrukt og nytt må kjøpes

Apple AirPods Max Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4
(45)
6 490 ,-
A
Andreas K
7 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år siden

Det er ingen vei rundt at AirPods Max er markedets beste i sitt felt - også 2 år etter lansering. Apple har fått til mye i liten pakke her. Det positive er allerede påpekt av resten av kloden så la meg peke til det negative: - Designet er veldig... Off. Disse synes. Og det er ikke étt eneste menneske som kler de avlange koppene på hodet - ikke en gang modellene i reklamen hos Apple.com - "Lade-etuiet" gir irritasjon, ikke ladning og beskyttelse - Uansett hvilken kabel du putter i ladeporten er det kun én kabel som fungerer for overføring av lyd. Den koster 399kr hos Apple og lossless støttes ikke... I all verden, Apple?

Sonos Beam (Gen 2)
Full Star 1
3.9
(9)
5 490 ,-
A
Andreas K
7 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år siden

Fikk denne forrige uke. Naboklagen kom samme uken. Den her har trøkk, for å si det mildt. Dolby Atmos skinner fint og har både klang og separasjon. 5.1 og annet er naturligvis ikke spesielt imponerende her - det er tross alt kun en lydplanke - ikke et hjemmekinoanlegg. Trueplay og stemme-funksjonen gjør lite forskjell i lydbildet i mitt hjem. Appen fungerer som forventet. Oppkobling var barnemat.

Apple AirPods Pro (2nd generation) 2022
Full Star 1
4.2
(34)
3 073 ,-
A
Andreas K
7 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år siden

Uten tvil de beste ørepluggene med støykanselering du får tak i. Lyden er farlig nær dybden fra AirPods Max. Et stort pluss er at pluggene endelig har feilfri til og frakobling fra iOS-enheter - noe første generasjon er kjent for ha problematikk med.

Huawei MateView 28" IPS
Full Star 1
4.3
(4)
A
Andreas K
7 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år siden

Personlig liker jeg designet. Panelet er ikke feilfritt, men det er for mye bra her til å gi den annet enn 4 stjerner. Anbefales til konsum av media, musikkproduksjon og lettere bilderedigering. Anbefaler å sitte et stykke unna panelet da størrelsen gjør at hvitbalansen kan bli litt forstyrrende på nært hold.