Prisjakt

David

Ble med 2021-06-22
8
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Jabra Elite 4 Active True Wireless In-ear
Full Star 1
4.2
(11)
790 ,-
D
David
8 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 måneder siden

Helt ok, ganske bra til og med, litt bugs med at det faller ut / ikke vil slå seg på til tider, og faller ut (uavhengig av øreputestørrelse).

Radiobutikken
OK
(11)
D
David
8 anmeldelser
DårligEndret 10 måneder siden

Publiserer ikke negative anmeldelser. Jeg kjøpte en «POPworldradio» derfra rundt jul, som hadde en defekt fjernkontroll. Radiobutikken kunne ikke ettersende en ny fjernkontroll og man er dermed prisgitt det elendige brukergrensesnittet på radioen. Radioen har også flere Bluetooth-feil. Uansett, poenget er at jeg publiserte en saklig anmeldelse på nettsidene deres, som aldri kom opp (og de skriver at admin kan fjerne hva enn de måtte ønske etc.). Så, jeg er ikke så fornøyd med en så lite transparent side som utgir seg for å ha uavhengige anmeldelser, når den ikke har det.

Jabra Elite 4 Wireless In-ear
Full Star 1
3
(1)
890 ,-
D
David
8 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år siden

Lyden er god, batteritiden ikke noe å si på, men programvaren er dårlig (bruker flere sekunder på å koble seg opp – hver gang – Android), og passformen dårlig, den faller tidvis ut av ørene mine til tross for de største proppene brukt.

Amazfit GTR 2 Classic
Full Star 1
2
(2)
1 739 ,-
D
David
8 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Endret ett år siden

Jeg kan ikke anbefale denne til noen dersom de ønsker å bruke den som en faktisk smartklokke. Det meste av funksjoner (f.eks. været) fungerer ikke med mindre du konstant er inne på appen og oppdaterer fra telefonen (og dermed forsvinner hele poenget med en smartklokke). Å nå appene er lite intuitivt. Stoppeklokka (en helt vesentlig funksjon, om du spør meg) ligger gjemt inne i "Småprogrammer" og du kan ikke bruke de flotte knappene på klokka til noen av programmene, men du må bruke "tap-and-pray"-opplegget på skjermen – hvem tenkte opp en slik løsning?! Pulsmåleren er helt på jordet og "faller ut" hele tiden, det samme med GPS-en. I det hele tatt, en klokke hvor du "får hva du betaler for", en billig kinesisk kopivare. Alt denne klokka har, er at den ser fin ut som en klokke.

Jabra Elite 85h Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.1
(31)
2 490 ,-
D
David
8 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år siden

Fantastisk lyd og støyreduksjon funker greit. Batteritiden er så som så og «knekk»-mekanismen for å skru headsetet på og av blir ødelagt/slutter å virke etter kort tid, som fører til at headsetet skrur seg av og på hele tiden. Meget irriterende.

Marshall Major IV Wireless On-ear Headset
Full Star 1
4.1
(12)
989 ,-
D
David
8 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år siden

Et fantastisk headset. Ikke noe tull. Batteritiden varer og varer og varer.

NetOnNet
Utmerket
(500+)
D
David
8 anmeldelser
OK2 år siden

De skriver det tar 5–7 virkedager. Tidligste anslåtte levering jeg har fått per nå er 10 virkedager. Det tok også mange forsøk å forsøke å betale, den ville ikke godta noe som helst kort. God på pris da.

Komplett
Utmerket
(500+)
D
David
8 anmeldelser
Utmerket3 år siden

Har aldri opplevd at noe er blitt sendt så raskt som da jeg bestilte en Microsoft Surface hos dem!