Prisjakt

vesleengen

Ble med 2010-08-29
51
Bidrag
9
Nyttige stemmer
Apple FineWoven Case with MagSafe for Apple iPhone 15 Pro Max
Full Star 1
2.5
(2)
707 ,-
v
vesleengen
51 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 måneder siden

Revnet i stoffet etter 3 uker. Kom ferdig med riper og merker og stoffet suger til seg og holder på vann og fett. Veldig glatt deksel som er vanskelig å holde. Hullet til lader er så liten at det er omtrent bare apples egne USB-C kabler som passer.

Apple iPhone 15 5G 6GB RAM 256GB
Full Star 1
1
(2)
11 490 ,-
v
vesleengen
51 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 måneder siden

Sinnsvak pris for en telefon som ikke oppleves som bedre enn en 5 år gammel Samsung. Gikk fra Galaxy S10 til denne og det er sålangt ingen ting jeg ser som en fordel. Batteriet er ikke større, ladinga ikke raskere, fremdeles bare 60hz skjerm, lavere oppløsning, bare USB 2.0. Telefonen oppleves ikke raskere og ser ikke forskjell på verken bilder eller video. 5G oppleves ikke raskere enn 4G. Noen apper som funker noe bedre på iOS, men det er omtrent alt.

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit Screen Protector EasyAligner for Apple iPhone 15 Pro
Full Star 1
1
(1)
205 ,-
v
vesleengen
51 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 måneder siden

Elendig resultat. Både boks, ramme og klut gir fra masse støv og våtserviett er nesten tørr. Dårlig beskrivelse. Føles ikke premium masse bobler under skjerm. Ikke kjøp

Komplett
Utmerket
(500+)
v
vesleengen
51 anmeldelser
ForferdeligEndret 9 måneder siden

Har vært kunde hos Komplett siden 2007, og det har bare blitt dårligere og dårligere siden da. Kundeservice er arrogante og generelt lite hjelpsomme. Flere ganger har jeg opplevd at de går ut av support-chaten midt under en samtale. Å ringe de er stort sett 20minutter++ for å komme igjennom. Nylig bestilte jeg en laptop, som ble rotet vekk av posten allerede ved henting hos Komplett i Sandefjord. Posten nekter å ha noe med det å gjøre og anbefaler meg å snakke med Komplett. De avskriver seg ansvar så fort pakka er mer eller mindre sendt. Etter å endelig kommet igjennom til noen som kan svare ved å sende en epost, ikke til support, men til ris og ros siden får jeg info om at det er opprettet sak og alt mulig. Jeg mottar aldri noe saksnr, og må purre 2 ganger før jeg får bekreftet at en sak er opprettet. noen dager går og jeg purrer igjen og får beskjed om at de venter på svar fra Posten (noe jeg selv har gjort i over 2 uker på dette tidspunktet). venter en dag til før jeg bestemmer meg for å benytte 45 dagers angreretten som blir godkjent neste dag og jeg får en epost med instruksjoner hvordan jeg skal returnere produktet, som jeg skrev i begrunnelsen for hvorfor jeg angrer på at jeg ikke hadde engang mottatt. Tydelig at de ikke engang har lest noe i saken. Igjen må jeg kontakte support som igjen bare begynner med samme regla selv om jeg refererer til flere saksnr. Og klarer endelig å få de til at de skal kreditere varen og gi meg pengene tilbake. Som igjen tar 5-7 virkedager! Det vil si at siden jeg bestilte varen til jeg kanskje får pengene tilbake er det fort over 4 uker! Hele denne opplevelsen har vært utrolig slitsom, mye frem og tilbake og jeg er enda ikke ferdig før pengene står på konto igjen. Det er heller ikke første gangen jeg har hatt mye problem med kundeservicen til Komplett. Om de ikke skjerper seg på både kundeservice, men også pris, da de har blitt betydelig dyrere så vil de ikke overleve i markedet. Oppdatert 2023. Support er fremdeles arrogante, kunnskapsløse og svarer frekt. Å svar som "sånn er det bare" og "det må du bare forholde deg til" er direkte uprofesjonelt.

Farmasiet
Bra
(139)
v
vesleengen
51 anmeldelser
OK9 måneder siden

Blitt veldig mye dyrere på bare noen mnd. Ting jeg ga 160kr for i mai 2023 er nå 300kr august 23, Generelt mye tomt på lager. beste med å handle her er frakt og levering.

Megahjul
v
vesleengen
51 anmeldelser
ForferdeligEndret 3 år siden

Ingen svar på 20 dager ved første henvendelse, venter fremdels. Har sendt 2 forespørsler til fra andre e-post adresser, også til butikken i Fredrikstad, men heller ikke fått noe svar derfra på snart 10 dager heller Skriver mye bullshit om billigdekk som ikke holder mål. Ikke la deg lure til å kjøpe de billige kinadekkene de har, spesielt ikke vinterdekk. Så fort du nevner Nokian eller Continental får du side opp og ned om hvordan de er kjøpt og betalt for alle tester eller prøver å pakke på deg sine billigmerker, som de har mer fortjeneste på. Mange av disse dekkene er direkte livsfarlige ved den minste antydning til regn eller kuldegrader.

Rosendahl Grand Cru Ølglass 50cl 6-pack
Full Star 1
1
(2)
443 ,-
v
vesleengen
51 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år siden

Alt for tynne til å være ølglass. Tåler knapt en skål før de knuser. Minimalt med oppvask som skal til før de chipper i kantene.

ComputerSalg
Utmerket
(500+)
v
vesleengen
51 anmeldelser
Forferdelig3 år siden

Pumper prisene på komponenter i markedet. Selges disse til 50-100% over.

Copter Screenprotector for Samsung Galaxy S10
Full Star 1
1
(2)
90 ,-
v
vesleengen
51 anmeldelser
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år siden

Totalt ubrukelig. Bøyer seg ikke rundt kantene, noe herk å sette på, og må samtidig herde i 12 timer før man kan bruke mobilen igjen!

Philips Steam&Go GC351
Full Star 1
3.8
(5)
v
vesleengen
51 anmeldelser
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år siden

Skrot. Ledningen er for kort og tung, vannkammer er alt for lite og den spytter mer varmt vann enn damp. Funker bare delvis på lette skjorter, men gir ikke godt resultat. Vil du ha pene krager på skjorta må du uansett bruke vanlig strykejern.