Prisjakt

Gjest

Ble med 2023-11-24
3
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Bikeshop
Utmerket
(500+)
G
Gjest
3 anmeldelser
Forferdelig2 måneder siden

Bikeshop har dessverre ikke et ønske om utvikle seg. Nå har det gått så langt at dem har stengt telefonlinjene til support grunnet sykdom pga av for lite ansatte.

Olympia Sport
OK
(14)
G
Gjest
3 anmeldelser
Dårlig5 måneder siden

Olympiasport er en utrolig flott butikk som har et stort potensiale. Dessverre så utnyttes ikke butikken til det fulle når det kommer til et bredere utvalg som sykkel, det var virkelig skuffende å se utvalget av racersykler, MTB, elsykler og utstyr. Kun fokus på Hooka og Amundsen og klær som swix og Dæhlie som går igjen og igjen. Dette er produkter som kan handles over nett overalt. Jeg håper virkelig Olympiasport får fart på sykkel og utstyr, og tilbyr kunden et bredere utvalg fra denne flotte butikken.

Sørensen Sykler
Dårlig
(1)
G
Gjest
3 anmeldelser
ForferdeligEndret 5 måneder siden

Sørensen sykler annonserer Black Friday tilbud på 25% på alle sykler. Dette overholder dem ikke ettersom jeg forespurte tilsvarende model og fikk tilbud om 10%. Tar kontakt med daglig leder og spør pent om å få rabatt som er annonsert, men daglig leder ønsker ikke å forholde seg til det som står annonsert. Det er trist at Sørensen Sykler ikke er mer opptatt av fornøyde kunder. Det er fornøyde kunder som sørger for at dem kan drive en butikk.