Prisjakt

fingern

Ble med 2014-11-30
13
Bidrag
8
Nyttige stemmer
Sennheiser CX-400BT True Wireless In-ear
Full Star 1
4.7
(3)
2 190 ,-
f
fingern
13 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år siden

God og detaljert + "luftig" lyd, klassisk sennheiser. Til prisen er det bedre lyd enn man forventer seg. Kobler seg raskt til og har god rekkevidde. Eneste negativt er at jeg er selv litt ekstra var for skarpe lyder i øvre toneregister og har måtte dempe disse litt via EQ. Og av alle ørepropper eid og testet så langt så er disse de jeg har måtte fikle mest med for at de skal sitte riktig i øret.

Bose QuietComfort Earbuds Wireless In-ear
Full Star 1
3.5
(22)
2 012 ,-
f
fingern
13 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år siden

Positivt: God støydemping, god lyd (hvis du liker bose lyden vel og merke), og komfortable å ha på seg. Negativt: mye problemer med tilkobling og generelle bugs. Se Bose sitt eget support forum for eksempler. Bose har også bare ett standard svar for alt: re-set hodetelefonene. At det ikke løser gjentagende problemer for mange bare overser bose hel og syns det er helt innafor at brukerene deres skal resette hodetelefonene i tide og utide. Ellers kjennes lokket til ladeetuiet noe skjørt ut, og forventer at det skal ryke lenge før hodetelefonene. Løses det med nytt etui hvis det ryker? Nix, Bose har vært så "smarte" at hodetelefoner og etui er låst til hverandre, så hvis ene ørepluggen eller ladeetuiet ryker så kan du ikke bare erstatte den ene delen: du må kjøpe alt nytt. Hvis Bose hadde tatt brukerene sine på alvor og gjort noe annet enn å svare "reset hodetelefonene", og det ikke var så mye bugs som det er, så hadde dette vært ett 8 av 10 produkt (med trekk kun for litt tvilsom kvalitet på ladeetuiet).

Blueair Joy S
Full Star 1
1
(2)
2 208 ,-
f
fingern
13 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år siden

Ikke verdt å kjøpe hvis fjerning av lukt står høyt på lista, da den klarer nesten ikke fjerne noe som helst. Xiaomi "air" modellene fjerner mer lukt og gir friskere lukt inne på ett lite rom i løpet av 15 minutt, enn hva denne presterer etter 3 timer.

Xiaomi Mi Air Purifier 3H
Full Star 1
3.3
(7)
f
fingern
13 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år siden

God maskin som gjør som den skal, med krafig motor. Det er flere som klager på "auto" funksjonen og det er vel ikke til å stikke under en stol at den er udugelig. Hvis du vil ha konstant friskt luft og aldri vil røre maskin, da er ikke denne for deg. Hvis du ikke har noe imot å bruke app'en og styre maskin litt selv så er det ikke noe problem. Verdt å kjøpe denne over 2H modellen da generelt lyden er mer behagelig når den er i gang, samt muligheten til å stille litt på viftehastighet via display. Gamle 2S modellen (som ikke selges mer) er fortsatt den med mest behagelig lyd.

Xiaomi Mi Air Purifier 2H
Full Star 1
4.1
(9)
f
fingern
13 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år siden

Helt grei maskin som gjør som den skal, men det er definitivt verdt å bruke de ekstra kronene det koster å gå opp til air 3h: den har en generell mer behagelig lyd (motoren i 2h "uler" veldig i de fleste hastigheter, og 3h er bedre her (har en annen motor)). 3H kan også styres fra display på maskin, så du MÅ ikke innom app'en slik som du må med 2H.

Xiaomi Norway
Bra
(7)
f
fingern
13 anmeldelser
Bra3 år siden

Bestilte varer midt på dagen på onsdag og de kom til utleveringssted fredag morgen. Varene var i original embalasje, godt plastret sammen. Ingen klager, kjapt levert.

Sony WF-XB700 Wireless In-ear
Full Star 1
3.2
(5)
647 ,-
f
fingern
13 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år siden

Negativt er at disse ikke er kompatible med sony sin app, så du har ingen justering av EQ eller noe hvis du ikke skulle like lyden, men det er selvsagt noe du kan gjøre fra en hver god musikkspiller uansett. Støtter kun SBC / AAC codecs, så ingen APTX eller LDAC her (SBC er standard for stort sett alt, og AAC for iphone/apple så du burde ikke ha noe problem med å koble deg til disse) De er store, og jeg vet ikke om jeg ville stolt på at de holder seg i øret under en hard treningsøkt, men de er ellers komfortable og sitter godt nok til at du kan vaske hus, bil og annen dagligdags aktivitet uten problem. "xtra bass", men ikke på nivået med sony sine xb900 / xb950 hodetelefoner. Bassen blør ikke like mye over i mellomtonen som de gjør, og den er en litt "strammere" lyd du får her. Purister bør styre langt unna, mens alle som liker litt ekstra gøy burde ikke bli skuffet. Topp/diskant blir aldri heller slitsom, og ikke graver de frem hver eneste detalj så du blir ikke plaget om kvaliteten på det du spiller av ikke er en 24 bits flac fil. Skrur seg automatisk av/på når du legger de i etuiet sitt, og lader seg om det trengs. Alt i alt fornøyd.

NetOnNet
Utmerket
(500+)
f
fingern
13 anmeldelser
Forferdelig4 år siden

Netonnet tvinger deg nå til å dele personlig informasjon for markedsføring. Du kan ikke logge på uten å bli medlem av "klubbhylla", dette er noe de tvinger deg til. Under personvernerklæringen for kundeklubben, og "hvem deler vi personopplysninger med?" er det oppgitt: ""Tilgang til personopplysningene dine gis kun til medarbeidere hos NetOnNet eller dets søsterselskaper for å oppfylle de ovenfor nevnte formålene og våre samarbeidspartnere/underleverandører"" Så med andre ord blir personopplysningene dine solgt til alle som gir netonnet noe, uten begrensninger. Aldri mer netonnet.

Xiaomi Mi Air Purifier 2S
Full Star 1
4.3
(12)
f
fingern
13 anmeldelser
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år siden

Styr laaaaangt unna. Noe så basic som og forandre hastighet på vifta manuelt, er kun noe du kan gjøre via xiaomi appen, hvor du må registrere deg som bruker og godta at appen får tilgang til stort sett alt på telefonen din. Og når du får problemer med og koble deg til wifi (som mange har fått) så er en av "triksene" nevnt på nett og velge at du er i kina inne i appen. Det gjør at appen plutselig også krever tilgang til å lese meldingene dine (den store leder vil sjekke om du er en dissident) OG tilgang til å ringe (så den store leder kan få beskjed fortest mulig om du er kritisk til regime) Rent praktisk, når du har gitt kina tilgang til absolutt alt i livet ditt, og du har slått deg til ro med at du må inn på spion appen bare for å skifte viftehastighet, så gjør den stort sett det den skal kjennes det ut som. Men den er elendig på å fjerne lukt, så hvis litt av tanken din er å kjøpe den for raskere å fjerne lukt etter middag o.l. så styr unna. "Natt funksjon" er stillegående, men det er bare fordi vifta nesten ikke går rundt, og alt raskere enn det bråker nok til at du må like og høre viftelyd hvis du skal sove med den på. På full hastighet så bråker den noe sted mellom "hårføner" og "støvsuger". Filterene varer overraskende kort tid også. Appen måler gjenlevende tid i prosent, og tiden går ned ca 1% hver dag hvis du har på maskinen mens du er på jobb f.eks.

Multicom
Bra
(500+)
f
fingern
13 anmeldelser
ForferdeligEndret 9 år siden

Det er 1 uke siden jeg bestilte 5 forskjellige varer som alle var på lager. Fortsatt ikke fått sporingsnummer, fortsatt ikke sendt. Dette er første og absolutt siste gang jeg handler fra denne butikken. Styr langt unna multicom.