Prisjakt

kristinaafi

Ble med 2016-11-20
3
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Philips Hue White Ambiance Starter Kit 806lm 6500K E27 9,5W 3-pack (Kan dimmes)
Full Star 1
4.6
(44)
k
kristinaafi
3 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år siden

Utrolig fornøyd med dette systemet! Hub’en utgjør det lille ekstra med flere justeringsmuligheter samt muligheten til å forhåndsinnstille at lysene slår seg av og på - veldig greit nå i mørketiden så bikkja slipper å være i mørket hele dagen! Liker også godt at man kan stille inn ulike soner for pærene, og at de kan synkroniseres om man ønsker det. Det eneste som mangler for full score er om pærene var litt penere - med den store, hvite (smarte) sokkelen passer de ikke i lampa vår med glasskuppel. Uansett, knallfornøyd med dette systemet!

Philips Hue White Ambiance 800lm 6500K E27 10,5W (Kan dimmes)
Full Star 1
4.5
(41)
k
kristinaafi
3 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år siden

Enkelt å sette opp og pæren gir en fin belysning. Vi har ikke dimming i det elektriske anlegget vårt, så det var flott å få muligheten til å justere belysnigen mer. Hadde pæren i seg selv vært litt finere å se på, slik at den kunne vært i lamper med gjennomsiktig kuppel, hadde dette blitt full score. Uansett vil jeg si dette er et godg kjøp!

Fjellkjeden.no
k
kristinaafi
3 anmeldelser
UtmerketEndret 6 år siden

En liten misforståelse til tross, så er jeg veldig fornøyd med kjapp rettelse og god service. Jeg kan derfor varmt anbefale denne nettbutikken videre!