Prisjakt

don_fladen

Ble med 2017-05-29
6
Bidrag
5
Nyttige stemmer
Rab Hut Down Slipper (Unisex)
Full Star 1
3
(1)
649 ,-
d
don_fladen
6 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 måneder siden

Disse er nok ment for mindre fotsåler enn nordmenn. De er ganske smale og korte i størrelsen. Jeg bruker til vanlig 43 i sko, kjøpte str L (43-44.5) og kan ikke se for meg at de passer noen over 43. De er myke og gode i sålen, men de bråker noe voldsomt når du bruker de innendørs, nærmest som steppesko . Det positive er at de er svært behagelige å ha på seg, trekket rundt tøffelen er pertex som er vanntett/puster. Hadde de fått til en bedre såle under skoen ville dette vært full pott, feks med gummi.

Jaybird Vista 2 Wireless
Full Star 1
2.3
(32)
d
don_fladen
6 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år siden

Jeg anbefaler ikke kjøp av disse, hovedårsaken er at de har proprietære plugger og vinger. Pluggene og vingene er et objekt, ikke som flere andre hvor plugger og vinger kan byttes hver for seg for å få optimal passform. Fra boksen følger det med 2 par ekstra plugger/vinger, 1 og 3. sett 2 står på earbudsene. Sett 1 kommer uten vinger og sett 3 kommer med større vinger enn sett 2. Verdt å merke seg at det er kun vingene som endrer størrelse, ikke pluggene. Har en noe forskjellige størrelse øreganger mellom ørene vil ikke disse passe og du vil heller ikke få tak i noe som passer. Lydmessig er de bra. Verdt å merke seg at earbuds er merket som helseartikler som ikke kan byttes om forseglingen på esken er brutt, jeg fraråder derfor alle å kjøpe disse om man tidligere har hatt utfordringer med "fit" på earbuds som feks lett faller ut. Hos meg sitter venstre plug som støpt og høyre plugg faller ut bare jeg snur hodet. Barna mine har et par billige JBL Reflect Mini hvor man kan mikse mellom plugger og vinger som er mye bedre en Jaybird Vista 2.

Sensibo Sky
Full Star 1
3.7
(14)
799 ,-
d
don_fladen
6 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år siden

Grunnleggende som tidsinnstilt justering av temperatur via app basert på klokkeslett får du ut av boksen, men skal du ha noe mer avansert og alt annet må man abonnere på som en "Plus" tjeneste. Hadde ikkje kjøpt igjen om jeg hadde vært klar over at det må abonneres på tjenesten om man vil ha litt mer avansert funksjonalitet.

Dreame V10 Trådløs
Full Star 1
3.7
(13)
d
don_fladen
6 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år siden

+ bra batteritid + mye ekstrautstyr - Den støyer helt utrolig mye, må ha hørselsvern. - Idiotisk oppheng, må bruke begge hender får å få den på plass. - selve oppsamlingen av støv baserer seg på en roterende kost i front, ikke oppsugingen i seg selv slik det er på.de store merkene. - håpløs på tepper Dette er ikke en erstatning for tradisjonell støvsuger, men i tilleg.

Komplett
Utmerket
(500+)
d
don_fladen
6 anmeldelser
OK5 år siden

Svært lang leveringstid, utsatte lagerbeholdning flere ganger. Opplevde 25 dager fra bestilling til pakken ble sendt. Med den leveringstiden kan vi like gjerne bestille fra Kina.

dekk-guru
Dårlig
(8)
d
don_fladen
6 anmeldelser
ForferdeligEndret 6 år siden

Veldig lang leveringstid! 4 dekk ble sendt som 2 kolli fra Tyskland. Har nå ventet 21 dager i frakttid til Norge og enda ikke mottatt. Elendig sporing av frakten. Med den frakttiden kunne man like gjerne bestilt fra Kina. Har sendt 2 mailer hvor jeg spør om hjelp til å spore opp frakten uten å få svar. Selskapet som drifter nettsiden står bak flere nettsider som selger dekk og felg, blant annet giga-dekk.no dekk-outlet.no og dekkonline.no Ekstra trekk ettersom nettbutikken sendte autogenerert mail om jeg var fornøyd med varene før jeg har mottatt dem. Hold dere borte fra denne leverandøren og de andre nettsidene de har.